• Prezumtivul candidat republican la alegerile prezidențiale din noiembrie a transmis un mesaj de unitate.
  • Trump a promis să rezolve” orice divergențe care persistă în cadrul partidului.
  • Mai târziu în cursul zilei, fostul președinte s-a întâlnit cu o asociație de 200 de lideri de corporații.

Donald Trump a revenit la Capitoliu pentru a se întâlni cu republicanii, în prima sa vizită de la revolta unor susținători ai săi la Congres, în urmă cu trei ani, anunță BBC.

Prezumtivul candidat republican la alegerile prezidențiale din noiembrie a transmis un mesaj de unitate, promițând să rezolve” orice divergențe care persistă în cadrul partidului. Mai târziu în cursul zilei, fostul președinte s-a întâlnit cu o asociație de 200 de lideri de corporații.

Nancy Pelosi, fosta președintă democrată a Camerei Reprezentanților, a declarat într-un comunicat că Trump a fost instigatorul unei insurecții… revenind la locul faptei”. Vizita are loc la două săptămâni după condamnarea penală a lui Trump pentru falsificare de documente de afaceri în procesul său privind banii de tăinuire din New York.

Recomandări

ATAC ARMAT ÎN RUSIA
MACRON FACE O PROMISIUNE FRANCEZILOR
PROBLEME LA GRANIȚĂ
ORBAN, ACUZAT CĂ FOLOSEȘTE MAȘINĂRIA FRICII
TESLA ȘI-A REDUS CU 14% PERSONALUL
CE S-A ÎNTÂMPLAT CU GRUPUL WAGNER?

El a sosit joi dimineață la o clădire de birouri republicane din apropierea Capitoliului SUA, trecând pe lângă o mică mulțime de protestatari care purtau pancarte cu sloganuri precum lovitură de stat eșuată” și Democrație pentru totdeauna, Trump niciodată”.

Într-o scurtă conferință de presă la începutul după-amiezii de joi, Trump a declarat că există o mare unitate” în partid și a promis că va fi alături de colegii republicani, chiar și de cei cu care nu este de acord.

Sunt alături de fiecare dintre voi. Voi fi mereu alături de voi”, a spus el. Dacă [o relație] nu a fost fantastică, se rezolvă. Avem un singur lucru în minte”.

Trump nu a răspuns la întrebări, dar a făcut cu mâna și a ridicat degetul mare către un mic grup de susținători care strigau Te iubesc”. Mulțumesc”, a spus el cu glasul în replică.

Citește și