• În fața audienței, Harris a declarat: „Este bine să fiu acasă”, înainte de a avertiza că accesul la avort și drepturile LGBT+ vor fi amenințate în cazul unei a doua președinții Donald Trump.
  • În timp ce Harris își intensifică eforturile de campanie, rivalul său republican, Donald Trump, se pregătește pentru un interviu în direct pe X.
  • Partenerul de campanie al lui Trump, JD Vance, rămâne sub tirul criticilor din cauza comentariilor sale despre „doamna pisică fără copii”.

Candidata democrată la prezidențiale, Kamala Harris, a strâns duminică 12 milioane de dolari în urma unei strângere de fonduri de profil înalt în statul său natal, California, după ce și-a încheiat turneul în statele oscilante cu noul partener de campanie, Tim Walz, în Las Vegas, Nevada, conform The Independent.

Alături de fostul Președinte al Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, și de guvernatorul Gavin Newsom pentru evenimentul din sala de bal a unui hotel din San Francisco, Harris a declarat audienței sale: „Este bine să fiu acasă”, înainte de a avertiza că asistența medicală, accesul la avort și drepturile LGBT+ vor fi amenințate în cazul unei a doua președinții Donald Trump.

„Știm ce trebuie să facem – trebuie să batem la uși, trebuie să înregistrăm oamenii pentru a vota, trebuie să aducem oamenii la urne. Și fiecare zi contează”, a spus ea.

Recomandări

COLABORAREA E CHEIA
STAI, AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC
TRUMP SE VEDE CU MODI

„Acesta este motivul pentru care vom câștiga, dar să nu luăm nimic de-a gata.”

Între timp, rivalul său republican se pregătește pentru un interviu în direct pe X, luni seară, cu antreprenorul tehnologic Elon Musk, în timp ce continuă să se plângă de campania lui Harris, programând doar o fracțiune din evenimentele de campanie în care se implică echipa democrată.

În același timp, partenerul de campanie al lui Trump, JD Vance, rămâne sub tirul criticilor din cauza comentariilor sale despre „doamna pisică fără copii”.

Citește și