• Zelenski promite finalizarea planului de pace până în luna noiembrie.
  • În Ucraina asistăm la un război de uzură cu numeroase victime.
  • Niciuna dintre armate nu poate câștiga războiul pe termen scurt.

Rusia a lansat asupra Ucrainei peste 800 de bombe, rachete și drone în ultima săptămână.

Ucraina va finaliza un plan de acțiune pentru pace până la sfârșitul lunii noiembrie, declară Președintele Volodimir Zelenski. În declarația de noaptea trecută, Zelenski a admis că forțele țării sale se află sub presiune în regiunea estică Donețk, după ce Ministerul rus al Apărării a susținut că va preluat controlul asupra satelor Prohres și Yevhenivka.

Ar putea veni Zelenski cu un plan de pace în această toamnă care să fie acceptat de Putin?

Depinde de tipul acestui plan de pace. În acest moment, în Ucraina, asistăm la un război de uzură cu numeroase victime. Rusia are mici victorii în zone precum Donețk unde, în ultimele luni, a avansat câteva sute de metri și a ocupat câteva sate. Acest lucru s-a produs cu pierderi foarte mari. Rusia a lansat asupra Ucrainei peste 800 de bombe, rachete și drone, doar în ultima săptămână. Însă, pe termen scurt, niciuna dintre armate nu poate câștiga războiul. Din această cauză, lumea este foarte atentă la viitoarele planuri de pace.

Recomandări

„TRUMP E UN BUFON IDIOT”
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
TRUMP: O URĂSC PE TAYLOR SWIFT!
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
LA CE-I SERVEȘTE ȘCOALA?
S.O.S SECRET SERVICE

O mare necunoscută o reprezintă și alegerile din SUA. Așadar, poate nu întâmplător a declarat Zelenski că planul de pace va fi anunțat în luna noiembrie.

Citește și