• Președintele țării a declarat că se pare” că toți pasagerii ar fi murit în accident.
  • Videoclipurile dramatice ale prăbușirii de pe rețelele de socializare au arătat avionul prăbușindu-se în spirală din cer.
  • Apărarea civilă din Brazilia spune că avionul a lovit mai multe case în timp ce se prăbușea într-o zonă rezidențială.

Un avion de pasageri care transporta 62 de persoane s-a prăbușit vineri la periferia orașului São Paulo, potrivit președintelui brazilian Luiz Inácio Lula da Silva.

Vorbind la un eveniment vineri, da Silva a declarat că se pare” că toți pasagerii ar fi murit în accident.

Aș dori ca toată lumea să se ridice în picioare pentru a putea păstra un minut de reculegere, deoarece un avion tocmai s-a prăbușit în orașul Vinhedo, în São Paulo, cu 58 de pasageri și 4 membri ai echipajului, și se pare că toți au murit”, a spus el, într-un videoclip al declarației sale distribuit pe X.

Recomandări

BACK TO OFFICE
P. DIDDY E ARESTAT
AZI VEZI ASTEROIDUL
WATCHOS 11 E AICI
CINE IA AVEREA?
CHILES NU SE LASĂ

Videoclipurile dramatice ale prăbușirii de pe rețelele de socializare au arătat avionul prăbușindu-se în spirală din cer. Un alt videoclip a arătat epava în flăcări la sol.

Apărarea civilă din Brazilia spune că avionul a lovit mai multe case în timp ce se prăbușea într-o zonă rezidențială, relatează CNN Brasil.

Potrivit datelor de pe Flightradar24, avionul Voepass a plecat din Cascavel și se îndrepta spre São Paulo când a pierdut semnalul cu puțin timp înainte de ora locală 1:30 p.m. (12:30 p.m. ET).

Nu există încă nicio confirmare a modului în care s-a produs accidentul sau a situației actuale a persoanelor aflate la bord”, potrivit unei declarații a companiei aeriene Voepass.

Citește și