Un băiat de șase ani a împușcat o profesoară în timpul unei altercații într-o sală de clasă

Un băiat de șase ani a lăsat o profesoară cu răni care îi pun viața în pericol după ce a împușcat-o în interiorul unei săli de clasă, a anunțat poliția americană. Niciun elev sau alt membru al personalului nu a fost rănit în timpul incidentului, care a fost descris de oficiali ca fiind o altercație” și nu un accident”, la Richneck Elementary School din Virginia.

Profesoara rănită, o femeie în vârstă de 30 de ani, a fost transportată la spital, șeful poliției, Steve Drew, declarând reporterilor că aceasta a început să prezinte unele îmbunătățiri.

El a adăugat că copilul a fost găsit cu un pistol în interiorul clasei și a fost luat în custodie. Aceasta nu a fost o împușcătură accidentală”, a declarat Drew, adăugând că vrea să știe de unde provine arma.

Nu am avut o situație în care cineva se plimba prin școală trăgând”, a continuat el. Avem o situație într-o anumită locație în care s-a tras un foc de armă”.

Școlile publice din Newport News au confirmat pe Facebook că părinții și elevii au fost reuniți la ușa unei săli de sport, iar oficialii au declarat că nu vor fi cursuri luni. Joselin Glover, al cărei fiu în vârstă de nouă ani, Carlos, frecventează Richneck Elementary, a declarat că a primit un mesaj de la școală în care se spunea că o persoană a fost împușcată și că o alta a fost reținută. Mi s-a oprit inima”, a declarat ea pentru ziarul The Virginian-Pilot. Eram speriată, foarte nervoasă. Mă întrebam dacă acea persoană era fiul meu”.

Carlos, care este în clasa a patra, se afla în pauză în acel moment, dar a spus că el și colegii săi de clasă s-au refugiat curând în spatele unei săli de clasă. Aproape toată clasa plângea”, a declarat Carlos pentru ziar.

Exit mobile version