• Matt Raw, în vârstă de 39 de ani, a fost evacuat din Wuhan de către guvernul britanic
  • El a fost în Wuhan cu mama şi soţia sa, care este cetăţean chinez
  • El spune acum că regretă plecarea din Wuhan, unde viaţa a revenit la normal

Un britanic care a fost evacuat din Wuhan, după apariţia primului focar de coronavirus, spune că îşi doreşte să fi rămas în oraşul chinez, relatează Daily Mail.

Matt Raw, din Cheshire, crede că nu ar fi trebuit niciodată să se urce în avionul spre Marea Britanie din Wuhan, oraşul în care a fost identificat virusul pentru prima oară. În ciuda faptului că a fost epicentrul pandemiei, viaţa din Wuhan a revenit la normal în urma unui lockdown foarte strict.

Îşi doreşte să nu fi plecat niciodată din Wuhan

În timp ce Marea Britanie se află deja în al treilea lockdown, în Wuhan, locuitorii au fost văzuţi ieşind în cluburi de noapte şi la festivaluri.

Recomandări

IDF L-A UCIS PE MUSTAHA
CELINE ÎL IA PE RIDER
ISRAELUL VREA RIPOSTA
LASCONI NU A LUCRAT LA SRI
BOTTEGA VENETA LANSEAZĂ PARFUMURI
UK ACORDĂ SUVERANITATE

Alături de soţia lui, Ying şi de mama sa, Hazel, Raw s-a numărat printre cele 83 de persoane evacuate de guvernul britanic din oraşul chinez pe 31 ianuarie 2020. Când a ieşit din carantină, două săptămâni mai târziu, el a strigat „suntem liberi”, însă la scurt timp a început să se teamă de modul în care autorităţile britanice au gestionat pandemia.

„Dacă am fi rămas în Wuhan, ar fi fost două, trei luni de lockdown strict, dar viaţa ar fi revenit la normal”, a spus bărbatul.

Primele două cazuri de Covid-19 din Marea Britanie au fost înregistrate pe 31 ianuarie anul trecut. Două luni mai târziu, Regatul Unit a intrat în lockdown, după ce numărul de infectări a crescut vertiginos.