• Dorel-Gheorghe Acatrinei este preşedintele organizaţiei Alianţei pentru Unirea Românilor din judeţul Succeava
  • El a menţionat în CV că ştie să navigheze pe internet sau să folosească aplicaţia Zoom
  • Înainte de a ajunge deputat, a fost şofer de autocar

Dorel-Gheorghe Acatrinei este deputat AUR de Suceava şi se laudă, printre altele, cu faptul că ştie cum să folosească un telefon mobil.

CV-ul său a fost publicat pe site-ul Camerei Deputaţilor, iar acolo parlamentarul a subliniat faptul că ştie să folosească Android, sistemul de operare care este folosit pe cele mai multe dintre smartphone-uri. Totodată, el a mai scris în CV că ştie să folosească aplicaţia Zoom, să navigheze pe internet şi să folosească aplicaţiile de social media.

„Navigare Internet Social Media, Utilizare buna a programelor de comunicare (mail, messenger, skype), Microsoft Office (Excel PowerPoint Word) – nivel intermediar, Zoom Microsoft Word Microsoft Excel, buna utilizare a retelelor de socializare facebook page Google Drive Microsoft Office Skype, 0 bună cunoaştere a instrumentelor Microsoft Office Microsoft office word Android”, sunt toate competenţele digitale ale deputatului, potrivit CV-ului său.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Dorel-Gheorghe Acatrinei este preşedintele organizaţiei Alianţei pentru Unirea Românilor din judeţul Succeava. El este absolvent al Liceului cu Program Sportiv din Suceava, a fost şofer de autocar, iar după ce a renunţat la acest job, şi-a deschis o firmă.