• Trump a fost împușcat la un miting din Butler, Pennsylvania.
  • Doug Mills, un fotograf veteran al New York Times, a surprins imaginea glonțului care trecea pe lângă capul fostului Președinte Donald J. Trump.
  • Mitingul avea loc cu doar câteva zile înainte de Convenția Națională Republicană, unde Trump urma să-și anunțe candidatul la funcția de Vicepreședinte.
  • Atacatorul a fost ucis de Serviciile Secrete ale SUA.

Trump a fost împușcat în partea superioară a urechii drepte la un miting din Butler, Pennsylvania. Mitingul avea loc cu doar câteva zile înainte de Convenția Națională Republicană, unde Trump urma să-și anunțe candidatul la funcția de Vicepreședinte.

Documentând mitingul de campanie din Pennsylvania de sâmbătă după-amiază, care s-a transformat într-un atentat la viața unui fost Președinte, Doug Mills, un fotograf veteran al New York Times, a surprins imaginea glonțului care trecea pe lângă capul fostului Președinte Donald J. Trump.

Mills folosea o cameră digitală Sony capabilă să capteze imagini cu până la 30 de cadre pe secundă. A făcut aceste fotografii cu o viteză de expunere de 1/8.000 de secundă – extrem de rapid, conform standardelor din industrie.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Atacatorul a fost ucis de Serviciile Secrete ale SUA. FBI l-a identificat ca fiind „Thomas Matthew Crooks”, un tânăr de doar 20 de ani din Bethel Park, Pennsylvania, potrivit CNN.

Citește și