• Un pădurar a fost împușcat în cap, în timpul unei partide de vânătoare neautorizată în judeţul Bihor.
  • Victima a fost transportată de urgență la spital cu un elicopter SMURD, acolo unde medicii încearcă să-i salveze viaţa. 

Un pădurar a fost împușcat în cap, în timpul unei partide neautorizate de vânătoare în judeţul Bihor. Victima a fost transportată de urgență la spital cu un elicopter SMURD, acolo unde medicii încearcă să-i salveze viaţa. Potrivit autorităților, apelul 112 a fost înregistrat la ora 13.24. 

„În apel se sesiza faptul că într-o pădure de pe raza localităţii bihorene Remetea a fost împuşcat accidental un bărbat. Victima e transportată cu elicopterul la spital”, a declarat Ioana Lascău ofițerul de presă al Poliţiei Bihor.

Victima este un pădurar din Remetea în vârstă de 46 ani, tată a trei copii, care a fost apoi trimis un elicopter SMURD şi a fost transportat la a Unitatea de primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic judeţean Oradea. 

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

„Pacientul a ajuns în stare critică şi a fost dus imediat în sala de operaţie. Prezintă o plagă împuşcată craniană frontală, traumatism cranio cerebral sever. A intrat în operaţie la Secţia de Neurochirurgie”, a declarat purtătorul de cuvânt al UPU Bihor, dr. Alexandru Mateoc.  

Accidentul s-a produs în timpul unei partide de vânătoare neautorizată

Autoritățile bihorene au transmis, prin intermediul unui comunicat, faptul că accidentul s-a produs în timpul unei partide de vânătoare neautorizată.   

„În urma primelor cercetări efectuate la faţa locului de poliţiştii Secţiei 2 de Poliţie Rurală Beiuş împreună cu poliţiştii Serviciului Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor s-a constatat că evenimentul s-a produs pe un fond de vânătoare pe care se desfăşura o partidă de vânătoare neautorizată, în cadrul căreia un bărbat de 46 de ani, din localitatea Meziad, judeţul Bihor, ar fi fost împuşcat accidental, în zona capului, de un bărbat de 40 de ani, din comuna Remetea, judeţul Bihor. Cei doi bărbaţi erau deţinători legali de arme de vânătoare”, se arată în comunicat.   

Potrivit documentului, cercetările în cauză sunt continuate de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuş.

Ancheta mai vizează și acuzaţii de vătămare corporală din culpă, uz de armă şi braconaj, deocamdată fără suspecţi în cauză.

„Urmează ca, în cadrul anchetei, să fie documentate toate aspectele cu privire la împrejurările în care s-a produs evenimentul si cele in care a fost organizată partida de vânătoare”, se precizează în comunicat.