• Avionul, un 737-800 operat de Jet2, a fost deviat spre Germania și a aterizat în siguranță după o coborâre rapidă.
  • Avionul a efectuat o aterizare neprogramată la Köln în jurul orei 14.30, înainte de a continua cursa spre Liverpool în jurul orei 22.20, mai târziu în aceeași zi.
  • Identitatea bărbatului care a murit nu este cunoscută.

Un pasager a murit pe un zbor din Bulgaria spre Marea Britanie, forțând avionul să fie deviat. Avionul se îndrepta de la Burgas la Liverpool, când a fost declarată o urgență după aproximativ două ore de zbor, scrie Sky News.

Avionul, un 737-800 operat de Jet2, a fost deviat spre Germania și a aterizat în siguranță după o coborâre rapidă. Site-urile de urmărire a zborurilor arată că avionul a efectuat o aterizare neprogramată la Köln în jurul orei 14.30, înainte de a continua cursa spre Liverpool în jurul orei 22.20, mai târziu în aceeași zi.

Identitatea bărbatului care a murit nu este cunoscută. Site-ul de aviație Airlive a raportat că piloții au solicitat devierea după ce s-a constatat că pasagerul de sex masculin suferea de stop cardiac.

Recomandări

LICITAȚIE PENTRU FRIENDS
TRUMP IRONIZAT
DECA ADUCE SĂNĂTATEA ÎN ȘCOLI
CUM SE MENȚINE THOR SEXY?
ZELE DISCUTĂ CU UK
COPIII VOR PRIETENI

Acesta a fost tratat de membri ai echipajului și de doi pasageri cu pregătire medicală, a precizat Airlive, însă nu a supraviețuit.

Într-o declarație, un purtător de cuvânt al Jet2.com a spus: „Putem confirma că zborul LS3214 de la Bourgas la Liverpool John Lennon a fost deviat la Köln luni, 16 septembrie, din cauza unui client care avea nevoie de asistență medicală.

„În mod regretabil, putem confirma că clientul a decedat din păcate. Dorim să transmitem condoleanțele noastre sincere familiei și prietenilor clientului în aceste momente foarte dificile.”

Citește și