Un pasager a murit în timpul unui zbor din Bulgaria către Marea Britanie. Avionul a fost redirecționat

Un pasager a murit pe un zbor din Bulgaria spre Marea Britanie, forțând avionul să fie deviat. Avionul se îndrepta de la Burgas la Liverpool, când a fost declarată o urgență după aproximativ două ore de zbor, scrie Sky News.

Avionul, un 737-800 operat de Jet2, a fost deviat spre Germania și a aterizat în siguranță după o coborâre rapidă. Site-urile de urmărire a zborurilor arată că avionul a efectuat o aterizare neprogramată la Köln în jurul orei 14.30, înainte de a continua cursa spre Liverpool în jurul orei 22.20, mai târziu în aceeași zi.

Identitatea bărbatului care a murit nu este cunoscută. Site-ul de aviație Airlive a raportat că piloții au solicitat devierea după ce s-a constatat că pasagerul de sex masculin suferea de stop cardiac.

Acesta a fost tratat de membri ai echipajului și de doi pasageri cu pregătire medicală, a precizat Airlive, însă nu a supraviețuit.

Într-o declarație, un purtător de cuvânt al Jet2.com a spus: „Putem confirma că zborul LS3214 de la Bourgas la Liverpool John Lennon a fost deviat la Köln luni, 16 septembrie, din cauza unui client care avea nevoie de asistență medicală.

„În mod regretabil, putem confirma că clientul a decedat din păcate. Dorim să transmitem condoleanțele noastre sincere familiei și prietenilor clientului în aceste momente foarte dificile.”

Exit mobile version