• În încercarea de a combate comportamentul antisocial la instalație, echipa din spatele acesteia – Portals.org – a adoptat o „soluție bazată pe proximitate”.
  • Dacă oamenii încearcă să calce pe portal și să blocheze camera, se va declanșa o încețoșare a transmisiunii în direct pe ambele părți ale Atlanticului.
  • La New York, portalul va continua să fie supravegheat la fața locului în timpul tuturor orelor de funcționare.

Un portal care face legătura între persoane din Dublin și New York prin intermediul unei transmisiuni în direct a fost reactivat după ce au fost raportate cazuri de „mooning” și alte comportamente nepotrivite, scrie Sky News.

Lucrarea a fost închisă temporar din cauza „comportamentului nepotrivit”, printre care se numărau persoane care își arătau părți ale corpului în fața camerei, înjurau și afișau imagini din 11 septembrie.

În încercarea de a combate comportamentul antisocial la instalație, echipa din spatele acesteia – Portals.org – a adoptat o „soluție bazată pe proximitate”, prin care, dacă oamenii încearcă să calce pe portal și să blocheze camera, se va declanșa o încețoșare a transmisiunii în direct pe ambele părți ale Atlanticului.

Recomandări

SWIFT ÎȘI SURPRINDE FANII
REEGELE CHARLES SE ÎNTÂLNEȘTE CU HARRY
LUPTELE DIN RAFAH SE ÎNCHEIE
NETANYAHU: BIDEN ASCUNDE ARME
CUM SE SIMTE ORAN DUPĂ IMPLANT
CE POARTĂ VEDETELE LA VOGUE WORLD

La New York, portalul va continua să fie supravegheat la fața locului în timpul tuturor orelor de funcționare, în timp ce au fost instalate garduri pentru a ajuta la gestionarea mulțimii. La Dublin, sunt puse în aplicare „caracteristici fizice de design” pentru a ajuta la gestionarea mulțimilor.

Lucrarea interactivă a atras atenția a zeci de mii de oameni după ce a fost deschisă la începutul lunii și a primit aproape două miliarde de accesări online.

Dar, deși majoritatea oamenilor au simțit un „sentiment de bucurie și de conectare” – ulterior s-au căutat soluții pentru a reprima comportamentul inadecvat al unei mici minorități de persoane din fața portalului.

Portalul s-a „redeșteptat”, se arată într-o declarație comună a Consiliului Local din Dublin, Portals.org și Flatiron NoMad Partnership. „Echipa va continua să facă actualizări, după cum este necesar, pentru a se asigura că toată lumea poate continua să se bucure de portal”.

Citește și