• Un supermarket din Germania a scos produsele străine de pe rafturi.
  • Angajații au vândut doar produse nemțești timp de o zi.
  • Angajații au vrut să le arate nemților ce înseamnă rasismul.

Cum arată imaginea rasismului? Și cele mai puternice economii pot intra în faliment imediat. Angajații unui supermarket din Germania au scos toate alimentele importate din alte țări și au lăsat doar produsele nemțești – rafturile erau aproape goale. Au vrut să le arate nemților ce înseamnă rasismul și au vândut doar marfă nemțească timp de o zi.

Clienții credeau că magazinul se reaprovizionează, dar au observat afișele lipite prin magazin cu mesajele:  „Un raft fără străini este gol” sau „Acest raft este plictisitor pentru că nu are varietate”.

Angajații magazinului nu s-au revoltat degeaba. Un post de televiziune german a făcut un sondaj unde oamenii au fost întrebați dacă preferă mai mulți albi în echipa națională –  20% dintre cei 1000 de participanți au spus că sunt de acord.

Recomandări

SWIFT ÎȘI SURPRINDE FANII
REEGELE CHARLES SE ÎNTÂLNEȘTE CU HARRY
LUPTELE DIN RAFAH SE ÎNCHEIE
NETANYAHU: BIDEN ASCUNDE ARME
CUM SE SIMTE ORAN DUPĂ IMPLANT
CE POARTĂ VEDETELE LA VOGUE WORLD

Fotbalistul Joshua Kimmich de la Bayern a spus că este rasist să se facă un astfel de sondaj și este șocat că oamenii au răspuns la așa ceva. Germania este gazda Campionatului European din această vară.

Și nu e singurul scandal de rasism din lumea fotbalului.

Manchester City dă în judecată Premier League. Vrea să se apere în fața regulilor prea stricte ale fairplay-ului financiar.  City e deținută de un fond de investiții din Emirate și e acuzată de Premier League că ascensiunea clubului e datorată de investițiile patronilor arabi. Anul acesta, City a câștigat titlul de campioană.

Citește și