• Valentin Stan: Matematica spune că este mai bine să te vaccinezi decât să aștepți să mori la liber
  • Valentin Stan: „Competiția pe piața liberă aduce bogație și prosperitate
  • Valentin Stan: „Țara asta are nevoie de baterii de coastă, nu de sănătate, nu de învățământ, de pensii

Marius Tucă Show a vorbit luni 11 ianuarie, de la ora 19, la Aleph News, cu profesorul Valentin Stan.

El s-a declarat nemulțumit de ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu și modalitatea prin care acesta a gestionat răspândirea noii tulpini.

Valentin Stan: „Ce a facut ăsta? Ți-a explodat Giurgiu de Covid, tulpina nouă. Ce faci? Faci galerie la DSP? Trebuie luate niște măsuri cu privire la ce s-a întâmplat la Giurgiu. Guvernul de coaliție păstorit de Iohannis, pe care îi cheamă la iesle, în sensul că vin călare, figurativ, Harap Alb. Care Minister, care Guvern? Sănătatea depinde de noi.”

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Valentin Stan: „Competiția pe piața liberă aduce bogăție și prosperitate tuturor”

Acesta a comentat și liberalizarea pieței de energie electrică și a ajuns la o concluzie simplă: concurența e bună pentru toți.

„Competiția pe piața liberă aduce bogație și prosperitate tuturor, și nu numai odraslelor și acoliților fosților comuniști”, a spus Valentin Stan.

Totuși, decizia Guvernului de a cumpăra baterii de coastă într-o perioadă de criză sanitară nu i-a scăpat lui Valentin Stan. Au fost cheltuiți 200 de milioane de euro pe armament, într-o țară în care nu avem infrastructură

„200 de milioane de euro acum, baterii de coastă ca să ne apărăm de ruși. Țara asta are nevoie de baterii de coastă, nu de sănătate, nu de învățământ, de pensii. Sunt bune să îl țină pe Trump președinte. Umbla puțin la constituție ca Vladimir Putin, și mai avea și el două mandate”, a adăugat Valentin Stan.

Valentin Stan: „Matematica spune că este mai bine să te vaccinezi decât să aștepți să mori la liber

Vaccinul a fost alt subiect abordat de către Valentin Stan și Marius Tucă, în care aceștia au scos în evidență problemele care pot apărea, și care au apărut înconjurul lumii.

„Ce au aflat americanii? Că la 1 milion de doze administrate avem 11,1 cazuri de anafilaxie. Doar că la vaccinul antigripal sunt doar 1,3 cazuri la un milion de doze. Deci probabilitate de 10 ori mai mare de șoc anafilactic.

Matematica spune că este mai bine să te vaccinezi decât să aștepți să mori la liber, dar rămâne o întrebare. E mai puțin riscant să te vaccinezi decât să aștepți să depășești momentul fără. Dar în România este sigur să te vaccinezi?

Va trebui să vedem dacă este sigur, și dacă entuziaștii marșează cu brațele deschise, să vedem cum te conving oameni precum Voiculescu, nulități intelectuale, după cum vorbesc și după cum își bat joc de acest popor”, a spus Valentin Stan.