• HoReCa s-a închis deși niciun angajat nu s-a îmbolnăvit
  • Orban zice că nu știe nimeni dacă s-a îmbolnăvit vreun client
  • Marius Tucă și Valentin Stan au analizat declarațiile Premierului

Răzgândeala Guvernului în privința restaurantelor ar fi comică dacă nu ar fi în joc existența a 700.000 de antreprenori, chelneri, barmani și bucătari. Luni seara, la Marius Tucă Show, Valentin Stan, a explicat logica de la Palatul Victoria.

Marius Tucă: Ce s-a întâmplat? Luminați-ne!

Valentin Stan: Nu știi de ce ce s-a închis HoReCa, să înțeleg. S-a închis că au venit băieții lui Orban și ți-au explicat, băi, ți-au explicat de ce s-a închis!

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Marius Tucă: Când?

Valentin Stan: Ieri, alaltăieri, toată ziua. Uite a venit domnul Stamule.

Marius Tucă: Nu sună bine! Stanule deja e cu trimitere la plăcuța suedeză. Dar vedeți că plăcuța suedeză a arătat și procedee.

Valentin Stan: Bă, dar eu când o să-ți dau ce zice neamul lui Orban aici, de ce te-a închis? Ce zice, ia de aici! Băi, dar știi de ce au închis HoReca? Fiindcă nu s-a îmbolnăvit nimeni în ea.

Marius Tucă: Aa, de asta!

Valentin Stan: În ceea ce privește HoReCa aș vrea să aduc o clarificare. Într-adevăr, nu au existat cazuri în HoReCa, dar astea sunt numai pe angajați. Dar nimeni nu a făcut statistică pe clienți. Deci nu au exitat cazuri la angajați. Deci ăsta e consilierul lui Orban, e decan ceva pe la ASE. Deci fii atent aici. Deci îți spune: nu au fost, într-adevăr, îmbolnăviri la angajații HoReCa. Asta e numai la angajați, dar nimeni nu a făcut statistică pe clienți! Ai înțeles? Pai dacă nu știm, închidem!

Marius Tucă: Dar ce analiză a făcut el?

Valentin Stan: Marius Tucă, tu înțelegi? Deci ăsta e Guvernul României care spune: băi, am închis restaurantele! Dar de ce, Titi? Pai să vedem, angajații nu s-au îmbolnăvit niciunul. Așa e, nimeni. Iar dintre clienți, habar n-avem dacă s-a îmbolnăvit cineva! Deci le închidem! Doar nu o să le ținem deschise, bă, când nu știm dacă s-a îmbolnăvit cineva!