• Vicepreședintele Kamala Harris: Nu contează cum a vorbit Biden, ci ceea ce a făcut în anii din timpul președinției.
  • K. Harris: Trump nu a răspuns la principalele temeri ale americanilor privind avortul și respectarea rezultatelor alegerilor.
  • Van Jones, consilier Partidul Democrat: ceea ce am simțit este nu panică, ci durere, a fost dureros să vedem prestația lui Joe Biden.

Nu de puține ori, președintele american Joe Biden a dat semne de slăbiciune fizică și mentală. Alegătorii așteptau dezbaterea televizată în care Biden va da dovadă că este apt pentru a conduce țara în următorii ani. Însă mulți au fost dezamăgiți, iar staff-ul său încearcă să salveze ce se mai poate.

Reprezentanții Partidului Democrat explică în mai multe feluri ceea ce s-a întâmplat la dezbatere. În primul rând, nu cum a vorbit Joe Biden, ci ceea ce a spus este important, și anume, toate rezultatele pe care el le-a obținut în timpul mandatului de președinte, respectiv planurile sale de viitor.

Reprezentanții Partidului Democrat accentuează și faptul că Trump a spus minciuni, a spus lucruri neadevărate și nu a răspuns la afirmații și întrebări importante pentru americani, cum ar fi dreptul femeilor la avort, respectiv atitudinea sa față de atacul Capitoliului și dacă ar respecta rezultatele alegerilor.

Recomandări

MACRON: „A VENIT TIMPUL UNEI ALIANȚE LARGI”
BARDELLA ACUZĂ EXTREMA STÂNGĂ
ANGLIA-SLOVACIA 2-1
EXTREMA DREAPTĂ CÂȘTIGĂ TURUL 1
EXTREMA DREAPTĂ CÂȘTIGĂ TURUL 1
ROMÂNIA, PE LOCUL 5 LA SUSȚINĂTORI

De altfel, Kamala Harris a răspuns parțial la aceste temeri ale alegătorilor democrați privind prestația lui Biden. Vicepreședintele Kamala Harris: Nu contează cum a vorbit Biden, ci ceea ce a făcut în anii din timpul președinției.

Citește și