• Doi pacienţi de la secţia ATI a Spitalului din Târgu Cărbuneşti, unde staţia de oxigen s-a stricat vineri dimineaţa, au murit, a declarat, pentru MEDIAFAX, prefectul judeţului Gorj, Marcel Iacobescu.
  • Planul roşu a fost activat vineri dimineaţa în judeţul Gorj, unde staţia de oxigen de la Spitalul din Târgu Cărbuneşti, spital Covid, s-a stricat.
  • Prefectul judeţului a declarat că aproximativ 100 de bolnavi care erau internaţi la Spitalul din Târgu Cărbuneşti sunt evacuaţi.

Un număr de 80, 90 de pacienți de la Spitalul din Târgu Cărbunești, județul Gorj, unde stația de oxigen s-a stricat vineri dimineața, au nevoie de oxigen, a transmis Ministerul Sănătății.

Potrivit Ministerului Sănătății, în Spitalul din Târgu Cărbunești sunt internați peste 150 de pacienți infectați cu COVID-19, din care aproximativ 80-90 pacienți care necesită suport de oxigen.

Reprezentanții ministerului anunță că a început transferul unui număr de 15 pacienți care au fost internați în secția ATI.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

„Din primele informații, la unitate sanitară există două decese, se analizează circumstanțele acestora”, susține Ministerul Sănătății.

Planul roșu a fost activat vineri dimineața în județul Gorj, unde stația de oxigen de la Spitalul din Târgu Cărbunești, spital Covid, s-a stricat.