• La Clinceni o familie a fost agresată de poliţiştii care au greşit adresa
  • Autorităţile urmăreau o bandă de traficanţi de droguri şi arme
  • Agenţii au refuzat să se legitimeze şi nu au venit cu un mandat
  • Femeia agresată de mascați cere 50.000 euro daune
  • Familia a mai trecut recent printr-un șoc emoțional

UPDATE

Pentru că a fost bruscată, una dintre femei și-a scos certificat medico legal. Spune că fiica ei are nevoie de consiliere psihologica. A angajat deja un avocat. Mascații de la Acțiuni Speciale au descins la adresa greșită și au provocat un proces cu daune de 50 de mii de euro.

Cecilia Nicoleta Grecu, victimă: „Are 17 ani şi vreau să vă spun că îmi cere să doarmă cu mine. Va trebui să mergem iarăşi la domnul psiholog pentru consilierea ei. Am încercat să-i opresc şi m-au târât agăţată de portieră. N-au vrut să ne spună cine sunt, n-au vrut să se legitimeze, n-au vrut să ne prezinte mandate

Adrian Cuculis, avocat: „A fost urmată percheziţia de nişte abuzuri. Lucru care este inadmisibil în condiţiile în care aveau toate datele operative. Nici în momentul în care şi-au dat seama că au greşit parcă nu vroiau să plece de acolo. Vorbim despre violare de domiciliu, vorbim despre purtare abuzivă.”

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Știrea inițială

Mascații Serviciului de Acțiuni speciale, din cadrul Poliției Române au descins, în dimineața zilei de miercuri, 3 martie, la o adresă greșită din Clinceni, județul Ilfov.

O femeie și fiica ei s-au trezut cu mascații în casă, după ce le-au distrus ușa și le-au imobilizat folosind violența. Proprietara a mărturisit că oamenii legii au ajuns în jurul orei 5:00.

Așa-zișii apărători ai oamenilor de rând au greșit adresa. Eu am fost bruscată (…) Mi-au pus arma în piept, au vrut să-mi împuste cainele. Sunt vânată pe mâini, țineau de mine, voiau să-mi împuste câinele în cap. Voiau să plece făra să-mi spuna de ce fac asta,” a declarat Cecilia Grecu, pentru Ziare.com.

Femeia speriată i-a urmărit pe mascați în timp ce-i părăseau locuința și le-a cerut să-i explice ce s-a întâmplat. Unul dintre oamenii legii care apăreau pe filmare s-a prezentat a fi comisar-șef la Poliția Transporturi.

Proprietara a mărturisit că a sunat la 112, dar la primul apel i-a fost închis telefonul. Aceasta a chemat și un echipaj de salvare, fiica ei având nevoie de îngrijiri după ce a făcut atac de panică.