• Trump a fost împușcat la un miting din Butler, Pennsylvania.
  • Mitingul avea loc cu doar câteva zile înainte de Convenția Națională Republicană, unde Trump urma să-și anunțe candidatul la funcția de Vicepreședinte.
  • Atacatorul a fost ucis de Serviciile Secrete ale SUA.
  • Un participant la miting a murit, iar alți doi au fost grav răniți.
  • Atacatorul, în vârstă de 20 de ani, era înregistrat ca republican care a făcut o donație de 15 dolari unei grupări aliniate democraților.

Apar noi imagini de la mitingul sângeros al lui Trump din Butler, Pennsylvania. Atacatorul, Thomas Matthew Crooks, se afla pe un acoperiș la 120 de metri de Trump. Mai mulți oameni l-au văzut și au publicat imaginile.

Atacatorul care a tras asupra fostului Președinte Donald Trump a fost respins din echipa de pușcași a liceului său, potrivit unui fost coleg de clasă, raportează CBS.

FBI investighează în prezent telefonul motivele atacatorului și telefonul acestuia. Wall Street Journal a raportat că s-au găsit explozibili în mașina pe care Crooks o conducea.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Atacatorul a cumpărat 50 de cartușe cu câteva ore înainte de împușcături, potrivit unui înalt oficial din cadrul forțelor de ordine.

Serviciul Secret confirmă că nu a controlat clădirea, pentru că nu era în perimetrul lor desemnat și era „treaba poliției locale”.

Citește și