• Joe Biden a declarat luni că va încerca să fie reales în 2024, deși echipa sa nu și-a anunțat încă oficial candidatura.
  • Un material al NBC News susține că consilierii săi planifică „deciziile finale” legate de campanie.
  • Biden nu se grăbește cu anunțul, deoarece niciun „mare contracandidat democrat” nu și-a declarat intenția de a candida împotriva sa.

Preşedintele Joe Biden a confirmat luni într-un interviu televizat că doreşte să obţină şi al doilea mandat la Casa Albă, dar deocamdată nu este pregătit să-şi anunţe candidatura pentru alegerile din 2024, scrie NBC.

Intenţionez să candidez, dar nu suntem încă pregătiţi să facem anunţul” , a declarat în interviul acordat postului NBC News preşedintele în vârstă de 80 de ani. El a dat de mult timp de înţeles că doreşte şi al doilea mandat prezidenţial, dar s-a exprimat mereu evaziv pe acest subiect.

Potrivit postului NBC, care menţionează surse neprecizate, principalii consilieri de la Casa Albă vor lua deciziile finale asupra lansării campaniei de realegere a lui Joe Biden.

Recomandări

OFICIAL LA NATO
VON DER LEYEN, APROBATĂ PENTRU CONDUCERE
UN BAN DAI ȘI STAI ÎN RAI
AU SUBIECTE DE DISCUȚIE
GLUTEN FREE, CAKE FOR ME!
COALIȚIA MUTĂ VINERI NEGOCIERILE

Potrivit unor surse, Biden nu se grăbește cu anunțul, deoarece niciun mare contracandidat democrat” nu și-a declarat intenția de a candida împotriva sa. Până în prezent, doar Robert F. Kennedy Jr. și candidata la alegerile primare democrate din 2020, Marianne Williamson, au anunțat că îl vor provoca pe președinte.

Citește și:

Judecătorul lui Trump a donat pentru campania lui Joe Biden din 2020

De ce Jill Biden ar putea participa singură la încoronarea Regelui Charles? Motivele pentru care Joe Biden ar lipsi

RAPORT. Influencerii ar putea primi propria lor sală de ședințe la Casa Albă. Cum vrea Joe Biden să atragă alegători mai tineri