• Grătarul a avut loc în suburbia Parramatta din estul orașului Sydney, o zonă multiculturală cu mari comunități chineze și indiene.
  • După-amiază, Regele Charles al III-lea a vizitat pacienți bolnavi de cancer și s-a întâlnit cu doi oncologi renumiți la un spital și laborator de cercetare din Sydney.
  • La sfârșitul zilei, Regele Charles al III-lea și soția sa s-au întâlnit cu publicul în fața Operei din Sydney.

Regele Charles al III-lea și regina Camilla și-au încheiat turneul australian cu un grătar uriaș marți, 22 octombrie, organizat de câștigătorul emisiunii culinare „MasterChef Australia”, scrie Le Figaro.

Grătarul a avut loc în suburbia Parramatta din estul orașului Sydney, o zonă multiculturală cu mari comunități chineze și indiene, care, în mod tradițional, au arătat puțin sprijin pentru monarhie. Potrivit unui sondaj recent, aproximativ o treime dintre australieni sunt în favoarea abolirii monarhiei, o treime în favoarea menținerii acesteia și o treime nu au nicio opinie. (video aici)

După-amiază, Regele Charles al III-lea a vizitat pacienți bolnavi de cancer și s-a întâlnit cu doi oncologi renumiți la un spital și laborator de cercetare din Sydney, Australian Melanoma Institute, specializat în cancerul de piele. Mii de australieni sunt diagnosticați cu cancer de piele în fiecare an, ceea ce îi determină pe oamenii de știință din această țară să dezvolte o serie de tratamente noi.

Recomandări

MACRON SE VEDE CU ORBAN
PRIMUL AJUTOR SE ÎNVAȚĂ
„ENGAGE” IN ACTION
CUM STĂM CU EDUCAȚIA
ȘOȘOACĂ, SPRE SENAT
MONCLER REDEFINEȘTE MODA

La sfârșitul zilei, Regele Charles al III-lea și soția sa s-au întâlnit cu publicul în fața Operei din Sydney, înainte de a trece în revistă navele de război din port și de a asista la o paradă a forțelor aeriene. La finalul turneului lor australian, cuplul regal va pleca miercuri într-o vizită de cinci zile în Insulele Samoa.

Citește și