• Campaniile lui Biden și Trump continuă să schimbe replici despre acuzațiile conform cărora candidații sunt senili.
  • Fostul Președinte – care a ținut mulțimea să aștepte mai mult de două ore – lăuda statul Texas înainte de a tăcea brusc la pupitru.
  • Aparentul episod de îngheț marchează a doua oară în tot atâtea zile când campania lui Biden a profitat de isprăvile lui Trump.

Donald Trump a părut să înghețe timp de mai bine de 30 de secunde în timpul unui discurs susținut la reuniunea anuală a Asociației Naționale a Pușcașilor din Dallas, Texas, scrie The Independent.

Fostul Președinte – care a ținut mulțimea să aștepte mai mult de două ore de la ora programată pentru discursul său de sâmbătă – lăuda statul Texas înainte de a tăcea brusc la pupitru.

Susținătorii Președintelui Joe Biden s-au grăbit să profite de acest moment, având în vedere că Trump, în vârstă de 77 de ani, îl atacă frecvent pe Președinte, în vârstă de 81 de ani, susținând că nu are capacitatea mentală și că este prea bătrân pentru funcție.

Recomandări

SWIFT ÎȘI SURPRINDE FANII
REEGELE CHARLES SE ÎNTÂLNEȘTE CU HARRY
LUPTELE DIN RAFAH SE ÎNCHEIE
NETANYAHU: BIDEN ASCUNDE ARME
CUM SE SIMTE ORAN DUPĂ IMPLANT
CE POARTĂ VEDETELE LA VOGUE WORLD

„Spiritul Texasului de mândră independență a fost forjat de cowboy și grăniceri, fermieri și pădurari, lucrători în domeniul petrolului, soldați și pionieri curajoși”, a declarat Trump în fața mulțimii de proprietari de arme.

„Mulți au venit aici cu nimic altceva decât cizmele sau hainele de pe ei și arma din șa. Împreună au contribuit la transformarea Americii în cea mai mare națiune din istoria lumii”. În acel moment, Trump a înghețat brusc în timp ce se auzea muzica. La un moment dat, în timpul pauzei lungi, fostul Președinte a dat din cap.

Contul X @BidensWins a postat un clip al momentului: „BREAKING: Donald Trump tocmai a avut o defecțiune și a înghețat la mitingul său din această seară. Este în mod clar nepotrivit pentru funcție. Retweet pentru ca fiecare american să știe că Trump este senil”.

Susținătorii lui Trump au sărit furioși în apărarea acestuia, susținând că pur și simplu „asculta” în acel moment. Unii au spus că au crezut că s-a defectat teleprompterul și că el dădea din cap în semn de frustrare, în timp ce alții au sugerat că făcea o pauză de efect sau pentru muzica care intră când se apropie de sfârșitul discursurilor sale.

Aparentul episod de îngheț marchează a doua oară în tot atâtea zile când campania lui Biden a profitat de isprăvile lui Trump pe scenă pentru a sugera că acesta nu este potrivit pentru funcție.

De asemenea, echipa Președintelui democrat l-a atacat pe fostul Președinte ca fiind „slab” pentru un moment din timpul unui discurs ținut sâmbătă la Lincoln-Reagan Annual Dinner din Minnesota, în care acesta s-a sprijinit prea tare pe pupitru și „aproape că a căzut”.

„Știți că aceasta este cea mai proastă platformă, cine a montat această scenă?”, a glumit el, în hohote de râs din partea mulțimii. „Locul ăsta nenorocit se prăbușește”.

„Am observat că se tot înclină spre stânga”, a mai glumit Trump, „Ca prea multe alte lucruri!”.

Citește și