• Un avion militar s-a prăbuşit într-un bloc cu nouă etaje din oraşul Yeysk, în sudul Rusiei.
  • Guvernatorul Kubanului spune că a plecat în districtul Yeisky, serviciile de urgență lucrează la fața locului, incendiul este în curs de stingere.
  • Suprafața incendiului izbucnit într-un bloc de apartamente din Yeisk după prăbușirea unui avion este de 2.000 de metri pătrați, a anunțat Ministerul pentru Situații de Urgență.

Un avion militar s-a prăbuşit într-un bloc cu nouă etaje din oraşul Yeysk, în sudul Rusiei. Guvernatorul Kubanului spune că a plecat în districtul Yeisky, serviciile de urgență lucrează la fața locului, incendiul este în curs de stingere.

Suprafața incendiului izbucnit într-un bloc de apartamente din Yeisk după prăbușirea unui avion este de 2.000 de metri pătrați, a anunțat Ministerul pentru Situații de Urgență. Imagini neconfirmate de pe reţelele de socializare au arătat o minge de foc de mari dimensiuni izbucnind din ceea ce părea a fi o clădire cu mai multe etaje.

Cauza prăbușirii a fost aprinderea unuia dintre motoare la decolare. Echipajul a reușit să se ejecteze, a precizat Ministerul rus al Apărării. Cel puțin o persoană a murit într-un accident de avion în Yeisk. Alte trei persoane, inclusiv un copil, au fost spitalizate în stare gravă.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ