• Cartea va oferi un portret intim al vieții extraordinare a Melaniei Trump și va include povești personale și fotografii de familie pe care ea nu le-a mai împărtășit niciodată cu publicul.
  • Skyhorse Publishing este o editură care a publicat lucrări ale unor aliați ai fostului Președinte Donald Trump, precum Rudy Giuliani, Alan Dershowitz și Michael Cohen.
  • Cartea va fi disponibilă în două versiuni – o Ediție de colecție semnată de 256 de pagini la prețul de 150 de dolari și o ediție memorialistică de 304 pagini la prețul de 40 de dolari.

Melania Trump are o carte de memorii care va apărea în această toamnă, pe care biroul său a descris-o ca fiind „o poveste puternică și inspirațională a unei femei care și-a croit propriul drum, a depășit adversitatea și și-a definit excelența personală”, scrie The Independent.

Cartea de memorii, intitulată Melania, este prima carte a fostei Prime doamne și va fi publicată de Skyhorse Publishing, o companie care a publicat lucrări ale unor aliați ai fostului Președinte Donald Trump, precum fostul primar al New York-ului Rudy Giuliani și avocatul Alan Dershowitz.

Firma a lucrat, de asemenea, cu candidatul independent la președinție Robert F. Kennedy Jr. și cu fostul consilier al lui Trump, devenit critic, Michael Cohen. O serie de cărți publicate de companie au prefețe scrise de fostul strateg-șef al Casei Albe a lui Trump, Steve Bannon, care s-a predat la o închisoare federală din Connecticut la începutul acestei luni pentru a începe o pedeapsă de patru luni pentru ultraj, după ce a sfidat o citație din partea anchetatorilor Congresului care cercetau revolta de la Capitoliu din 6 ianuarie 2021.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Biroul Melaniei Trump a anunțat joi viitoarea sa carte – fără a împărtăși o dată de lansare sau a preciza dacă aceasta urmează să apară înainte de alegerile din noiembrie. Deși Melania nu a mai scris o carte de memorii, ea a fost subiectul altor cărți, cum ar fi cea scrisă de fostul consilier Stephanie Winston Wolkoff.

Anunțul afirmă că Melania Trump „invită cititorii în lumea ei, oferind un portret intim al unei femei care a trăit o viață extraordinară”.

Cartea va include „povești personale și fotografii de familie pe care ea nu le-a mai împărtășit niciodată cu publicul”, se arată în anunț. Comunicatul nu a împărtășit nicio informație cu privire la termenii financiari, la modul în care ar plănui să promoveze cartea sau dacă a lucrat cu un coautor.

Cea de-a treia soție a fostului Președinte a depus eforturi susținute pentru a-și păstra intimitatea chiar și în calitate de primă doamnă, când a pus adesea accentul pe creșterea fiului lor Barron, precum și pe efortul său „Be Best”, care s-a concentrat pe sprijinirea bunăstării „sociale, emoționale și fizice” a copiilor.

Melania a apărut alături de soțul său la lansarea campaniei sale din 2024 și la recenta Convenție Națională Republicană, dar, spre deosebire de 2016 și 2020, a ales să nu țină un discurs.

Biroul său a declarat că cartea va fi disponibilă în două versiuni – așa-numita Ediție de colecție, care costă 150 de dolari, va avea 256 de pagini „în culori” și va fi semnată de fosta primă doamnă. O ediție memorialistică, de 304 pagini, va conține 48 de pagini de fotografii inedite. Cartea se va vinde la prețul de 40 de dolari, în timp ce exemplarele semnate vor costa 75 de dolari. Ea poate fi precomandată de pe site-ul personal al fostei prime doamne.

Fostul Prim cuplu a lansat în mod tradițional cărți prin intermediul unor edituri new-yorkeze mai obișnuite, însă nu și familia Trump. Deși fostul președinte a publicat o serie de cărți înainte de a intra în Biroul Oval prin intermediul Simon & Schuster și Random House, multe edituri au refuzat să lucreze cu el după revolta de la Capitoliu.

Donald Trump a lansat două cărți după ce a devenit Președinte – o carte cu imagini din perioada în care a fost în funcție și un volum care compilează scrisori de la celebrități și lideri mondiali – ambele publicate de Winning Team Publishing. Firma a fost fondată în 2021 de Donald Trump Jr. și de Sergio Gor, fost membru al staff-ului campaniei Trump.

Citește și