• Se transportă provizii pentru sute de oameni în Munții Altai.
  • Se crede că buncărul subteran hi-tech este pentru protecția lui Putin.
  • Cresc tensiunile între Rusia și NATO din cauza războiului din Ucraina.

Adăpostul se află în Munții Altai, într-o locație secretă, și ar putea servi pentru mii de oameni din cercul apropiat de la Kremlin. Muncitorii care transporta alimentele spun că sunt produse occidentale, de calitate.

De ce adună Putin provizii?

Vladimir Putin adună provizii masive de hrană și materiale pentru a asigura supraviețuirea în caz de război nuclear. Proviziile sunt suficiente pentru 300 de oameni timp de câțiva ani. Buncărul se află în Munții Altai, într-un loc cunoscut sub numele de Altai Yard. Acest complex subteran ar putea adăposti pe Putin, familia sa și cercul său apropiat, incluzând securitatea și serviciile. Tensiunile dintre Rusia și Occident, mai ales din cauza conflictului din Ucraina, au crescut recent, iar Putin a avertizat că NATO împinge Rusia spre „punctul fără întoarcere.”

Cum sunt transportate proviziile?

Proviziile sunt transportate în secret către un depozit din Munții Altai. Sursa citată de canalul Telegram Pozdnyakov a menționat că diferite tipuri de cutii cu rații uscate, cereale și conserve” sunt trimise în cantități uriașe. Camioanele care transportă proviziile sunt operate de șoferi ce par a fi membri ai echipei de securitate a lui Putin. Acești șoferi nu interacționează cu muncitorii locali și nu dezvăluie destinația finală a proviziilor. Într-o lună, cantitatea de provizii încărcate și descărcate a fost suficientă pentru a susține 200-300 de persoane timp de mai mulți ani.

Recomandări

OFICIAL LA NATO
VON DER LEYEN, APROBATĂ PENTRU CONDUCERE
UN BAN DAI ȘI STAI ÎN RAI
AU SUBIECTE DE DISCUȚIE
GLUTEN FREE, CAKE FOR ME!
COALIȚIA MUTĂ VINERI NEGOCIERILE

Buncărul, situat la 1220 de km sud de capitala regională Gorno-Altaisk și la 3800 de km est de Moscova, este descris ca un complex de înaltă tehnologie, cunoscut sub numele de muntele magic”. Acesta include ferme de cerbi maral, unde se extrage sângele de cerb pentru băi medicinale” despre care se crede că îmbunătățesc potența sexuală și întineresc.

Observatorii au remarcat multiple puncte de ventilație și o linie de înaltă tensiune legată de o substație ultra-modernă de 110 kilovolți. Complexul oferă rute de evadare montane spre China, Mongolia și Kazahstan.

Citește și