• Kremlinul contestă zvonurile conform cărora Vladimir Putin ar avea o a treia fiică secretă.
  • Kremlinul numește dovezile aduse de jurnaliștii de investigație ca fiind „neconvingătoare” și „nefondate”.
  • Potrivit piesei, Putin avea o fiică, Elizaveta, cu Svetlana Krivonogikh.

Zvonurile că președintele rus, Vladimir Putin, ar avea o a treia fiică secretă au fost înăbușite de reprezentanții Kremlinului.

Povestea, care a făcut mari furori în mass-media rusă, a fost amplificată ulterior de către presa occidentală.

Cu toate acestea, Kremlinul numește dovezile aduse de jurnaliștii de investigație ca fiind „neconvingătoare” și „nefondate”.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”
XXX FĂRĂ NECUNOSCUTE

Purtătorul de cuvânt al lui Putin, Dmitry Peskov, a vorbit joi cu presa și a menționat că „el însuși a privit materialul” și că l-a numit drept „jurnalism galben”.

Nu este nimic special, nimic nu merită comentarii”, a insistat el. 

Cu o zi înainte de conferința de presă, Peskov le-a spus reporterilor că nu știe nimic despre presupusul scenariu, susținând că este  „prima dată când a auzit despre o astfel de femeie”.

Are sau nu Putin un copil secret?

Totul a început pe 25 noiembrie, când site-ul web „Proekt” din Moscova a publicat un articol în care susținea că Putin a avut un copil în 2003, în timpul primului său mandat de președinte.

Povestea s-a răspândit rapid pe plan internațional fiind preluată de mai multe publicații precum Times of London, Daily Mail, New York Post și The Moscow Times.

Potrivit piesei, Putin avea o fiică, Elizaveta, cu Svetlana Krivonogikh, o colegă din Saint Petersburg și prietenă de multă vreme, care fusese angajată anterior ca menajeră. Krivonogikh ar fi făcut cunoștință cu Putin în anii ’90.

În 2000, anul în care a fost ales pentru prima dată Putin, Krivonogikh s-a îmbogățit semnificativ și s-a mutat dintr-un apartament comunal într-o casă de lux, pe insulele Kamenny, o parte scumpă din al doilea oraș al Rusiei, susține Proekt. 

În această perioadă, jurnaliștii cred că a avut o relație cu președintele Putin. Până în 2013, Putin a fost căsătorit cu fosta sa soție Lyudmila. În timpul căsătoriei lor de 30 de ani, au avut două fiice.