• Președintele ucrainean a declarat că „pașii necesari pentru Ucraina au fost deja clar definiți”.
  • „Acești pași ne vor oferi cele mai puternice poziții posibile pentru a aduce pacea”, a declarat Zelenski.
  • Zelenski a dezvăluit că Ucraina intenționează să prezinte planul de victorie aliaților săi săptămâna viitoare.

Volodimir Zelenski a declarat că „Planul său de victorie” pentru Ucraina este finalizat în proporție de peste 90% și că Kievul se pregătește să îl prezinte aliaților săptămâna viitoare, relatează The Telegraph.

În discursul său de luni seara, președintele ucrainean a declarat că „pașii necesari pentru Ucraina au fost deja clar definiți”.

„Pe parcursul zilei, au avut loc întâlniri în diferite formate pentru a pregăti planul nostru de victorie ucrainean. Substanța reală a tuturor punctelor – militare, politice, diplomatice și economice. Sunt implicate persoane-cheie din fiecare sector. Pașii necesari pentru Ucraina au fost deja clar definiți. Pașii concepuți pentru a ne oferi cea mai puternică poziție posibilă pentru a aduce pacea – o pace reală, justă. Pentru fiecare pas, există o listă clară a ceea ce este necesar și a ceea ce ne va întări. Nu există nimic imposibil în acest plan. Peste 90% a fost deja redactat”.

Recomandări

TRUMP SE VEDE CU MODI
BUCĂTĂRIA CU E-URI
CUM RĂMÂNE CU HUW?
NICI PE HARRIS, NICI PE TRUMP
FATA LUI ESTE MODEL
SĂ VEZI ȘI SĂ CREZI!

Zelenski a dezvăluit că Ucraina intenționează să prezinte planul de victorie aliaților săi săptămâna viitoare. El a menționat că planul va deveni un pas important în facilitarea sprijinului pe arena internațională și în consolidarea dreptului internațional.

Citește și