Zece persoane au fost înjunghiate în Londra. Una dintre acestea a murit, iar două sunt în stare gravă

Atac Londra

Atac Londra

Un bărbat a fost înjughiat mortal pe străzile Londrei în Marea Britanie, iar alte nouă persoane au fost atacate, toate evenimentele petrecându-se pe parcursul a două ore, scrie Evening Standard.

Poliția a declarat că nu are informații dacă atacurile sunt conectate, deși toate s-au întâmplat într-un perimetru restrâns, în sudul Londrei.

Autoritățile au fost înștiințate în jurul orei 20.08 că doi bărbați au fost înjughiți în Croydon. Unul dintre bărbați a fost transportat la spital înainte ca polițiștii să ajungă la locul evenimentului, iar celălat a fost declarat decedat de către paramedici.

În jurul orei 18.56, polițiștii au fost sunați cu privire la un alt atac cu cuțitul în același cartier. Autoritățile au spus că viața bărbatului rănit nu este în pericol.

Câteva minute mai târziu, poliția a fost chemată la un spital din sudul Londrei la ora 19.15 după ce patru bărbați, toți cu vârste de 20 de ani, suferiseră mai multe plăgi prin înjunghiere. Unul dintre tineri se află în stare gravă.

Oamenii legi au fost chemați din nou la un spital din sudul Londrei, după ce încă doi bărbați s-au prezentat cu răni la ora 20.51. Unul dintre ei se luptă pentru viață.

În jurul ore 21.19 s-a petrecut cel de-al zecea atac. Presupusul atacator și victima au fost reținuți.

Exit mobile version