• Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a „sunat” marţi, de la distanţă, clopoţelul de deschidere la bursa de la New York.
  • Zelenski a apărut pe un ecran video în spatele platformei de unde, în mod tradiţional, se trage clopotul de deschidere.
  • Traderii s-au exprimat zgomotos, în timp ce pe un banner a fost scris mesajul: „Suntem liberi. Suntem puternici. Suntem deschişi pentru afaceri”.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a „sunat” marţi, de la distanţă, clopoţelul de deschidere la bursa de la New York. Zelenski a apărut pe un ecran video în spatele platformei de unde, în mod tradiţional, se trage clopotul de deschidere.

Traderii s-au exprimat zgomotos, în timp ce pe un banner a fost scris mesajul: „Suntem liberi. Suntem puternici. Suntem deschişi pentru afaceri”.

„Ucraina este povestea unei victorii viitoare şi o şansă pentru voi de a investi acum în proiecte în valoare de sute de miliarde de dolari pentru a împărţi victoria cu noi”, a declarat preşedintele ucrainean.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

El le-a cerut membrilor bursei să contribuie la realizarea de investiţii pentru a reconstrui fabricile şi infrastructura distruse de Rusia.

Potrivit datelor oferite de ucraineni, guvernul lui Zelenski a lansat în timpul războiului peste 500 de proiecte în valoare de 400 de miliarde de dolari pentru companiile străine şi investitorii privaţi pentru a ajuta la refacerea economiei Ucrainei.