• Biden l-a confundat pe Zelenski cu Putin la Summitul NATO.
  • Zelenski a acceptat gafa lui Biden cu un zâmbet jenat pe față.
  • La conferința de presă de la finalul Summitului, Biden s-a referit la Kamala Harris ca fiind „Vicepreședintele Trump”.

Joe Biden a făcut cea mai mare gafă la Summitul NATO și l-a confundat pe Zelenski cu Putin. Pe moment, Zelenski a acceptat cu umor incidentul.

Întrebat astăzi, în Irlanda, la o conferință de presă după întâlnirea cu Premierul Irlandei, Simon Harris, despre gafa lui Biden, Zelenski a spus că a fost o „greșeală” și că „SUA au ajutat Ucraina, așa că putem uita această greșeală”, raportează Sky News.

Momentul încă este invocat în presa internațională, cu accent pe starea tot mai îngrijorătoare a Președintelui Biden, care „nu mai este în stare să fie Președinte” și „trebuie să se retragă”.

Tot mai multe voci din Partidul Democrat îi cer să se dea la o parte și să lase pe cineva mai tânăr și energic să intre în cursa prezidențială.

Cu toate acestea, Biden e hotărât să rămână. „Nu plec nicăieri. Voi candida și voi câștiga”, le-a spus Președintele SUA celor prezenți la un miting din Michigan.

Citește și