Ai vreun animal de companie? Oare interiorul casei tale răspunde și nevoilor lui? Un mediu prietenos pentru cel mic îți va ușura și ție traiul alături de el. Hai să îți spun ce e de facut.În primul rând, ia în calcul confortul animăluțului tău. Optează pentru mobilier și accesorii rezistente la zgârieturi și ușor de curățat. O canapea din microfibră, pânză sau piele naturală e mai mult decât binevenită, acestea fiind niște materiale durabile și lavabile.

Dacă te gândești la siguranța celui mic, evită plantele de interior toxice sau cu frunze mici care ar putea fi înghițite ușor. Ține la distanță obiectele fragile sau periculoase, cum ar fi vaze de sticlă sau decorațiuni ascuțite. Asigură-te că animalul tău de companie are suficient spațiu să se joace și să se odihnească.

Creează zone dedicate pentru el, cum ar fi un colț cu o pernă confortabilă sau o ladă de jucării, unde să își poată petrece timpul. Locul special pentru hrană și apă ar trebui să fie înconjurat de materiale igienice, sau integrează-l chiar în partea inferioară a unui corp de mobilier.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Și nu uita de securitate. Instalează bariere sau uși pentru a limita accesul animalelor în anumite zone ale casei, cum ar fi dormitorul sau biroul. În plus, verifică ferestrele și balcoanele pentru a te asigura că sunt sigure împotriva căzăturilor accidentale. Până la urmă, de ce să ții un animăluț în interiorul casei dacă nu îi oferi tot confortul necesar? Acum știi ce ai de făcut!