• După deschiderea muzeelor, oamenii nu au fost chiar primii vizitatori
  • Trei pinguini au vizitat Muzeul Nelson-Atkins din Kansas City
  • Cele trei păsări gustă arta în felul lor

Dacă îți imaginai că tu o să fii primul care calcă pragul unui muzeu, iată-mă aici pentru a te contrazice. Un grup de pinguini pășesc în muzeul Nelson-Atkins din Kansas City pentru a-și lua doza de cultură imediat după izolare.

Bubbles, Maggie şi Berkey sunt cei trei pinguini care au vizitat Muzeul Nelson-Atkins din Kansas City.

De-acum, ori de câte ori o să treci pragul unei galerii de artă, s-ar putea să te întrebi care este părerea pinguinilor despre ceea ce se află expus acolo.

„Suntem fericiţi să îi întâmpinăm pe colegii noştri de la grădina zoologică. Ei au venit cu nişte prieteni ieşiţi din comun şi o să vedem cu reacţionează la artă”, afirmă Julián Zugazagoitia, Directorul Muzeului Nelson-Atkins

Recomandări

LIBER LA DRONE
EDITORIALUL LUI CRISTOIU
F.R.I.E.N.D.S. OR NOT?
SUNT PE DRUMUL LOR
NU MAI E DE JOACĂ
MIZA I-A DAT DE GOL

Îngrijitorii de la grădina zoologică din Kansas City caută constant noi moduri prin care să facă viaţa animalelor mai bună și mai frumoasă. În perioada aceasta de izolare, animalelor le lipsesc vizitatorii.

„Se pare că au recţionat mult mai bine la Caravaggio decât la Monet. Sunt pinguini peruvieni aşa că le-am vorbit în spaniolă şi au părut că apreciază istoria artei”, declară Julián Zugazagoitia.