Dacă ai de gând sa mergi săptămâna viitoare pe Transfăgărășan, între Piscu Negru și Cascada Bâlea sau pe Transalpina între Rânca și Curpat, vezi ca traficul va fi închis, începând de marți, din cauza condițiilor meteo schimbătoare în această perioadă.

Mai bine de 80% dintre noi românii aruncăm la gunoi fructe, legume, pâine și alimente alterate. Un nou studiu arată că aruncăm tone de mâncare!

Dosarul 10 august a fost amânat de Tribunalul București până pe 27 noiembrie.

Recomandări

BANII VIN, BANII PLEACĂ!
ITALIA SUB APĂ
LIBER LA DRONE
CHER DESCHIDE SHOW-UL
CE FILM VEZI
SOMN DE VOIE

De luni, Belgia închide restaurantele şi cafenelele din cauza COVID-19 timp de patru săptămâni.

Sporturile intense, în interior, cresc riscul infectării cu noul coronavirus, avertizează Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor.

Summitul special al Uniunii Europene cu privire la China, care trebuia să aibă loc la Berlin pe 16 noiembrie, a fost anulat din cauza pandemiei, a anunţă Angela Merkel.

Armata Statelor Unite are 1,3 milioane de angajați răspândiți în întreaga lume. Mark Esper, secretarul apărării, spune că doar un membru al serviciului activ a murit din cauza coronavirusului.

Cercetătorii irlandezi demonstrează că un simplu test de sânge arată predispoziţia pentru o formă severă de COVID-19. Făcut în primele zile de boală, testul arată concentraţia de proteine responsabile de răspunsul imun exagerat al organismului.

Guido Rasi, directorul Agenţiei Europene a Medicamentului te anunță că Uniunea Europeană probabil va avea primele vaccinuri anti Covid 19 la începutul anului 2021.

Știi ca azi este ziua lui Eminem,pe numele lui real Marshall Bruce Mathers III, artistul împlinește 48 de ani.Te las să asculti un pic din piesa lui cu Rihanna …are peste 2 miliarde de vizualizari