Vestea proastă e că nu ne-am mai plimbat așa mult vara asta. Vestea bună e că au fost mai puține accidente pe autostradă. Cu 43% mai puține decât anul trecut. Spune Poliția Rutieră.

Statele Unite ale Americii au depășit pragul de 8 milioane de infectări cu SARSCoV2. Pfizer a obținut aprobarea de urgență a vaccinului său.

O știi pe Felicity Jones? Sigur ți-a plăcut în „The Theory of Everything”, cum mi-a plăcut și mie. Azi e ziua ei. Actrița britanică face 37 de ani.

Recomandări

BANII VIN, BANII PLEACĂ!
ITALIA SUB APĂ
LIBER LA DRONE
CHER DESCHIDE SHOW-UL
CE FILM VEZI
SOMN DE VOIE

Un simplu test de sânge îți poate spune cât de grav te-ai putea îmbolnăvi de Covid. Testul arată concentraţia proteinelor vinovate de răspunsul imun exagerat al organismului și poate fi făcut în orice laborator de la noi din țară.

În sfârșit avem și noi un motiv de mândrie: România va livra Uniunii Europene aproape 3 milioane de flacoane de AmoxiPlus, produse de Antibiotice Iași.

Combinația de Amoxicilină și acid clavulanic este unul dintre cele mai folosite medicamente în tratamentul infecțiilor asociate cu Covid-19.

De astăzi, Franţa reimpune carantina nocturnă. Timp de o lună, nimeni nu are voie să circule între 9:00 seara și 6.00 dimineața, în regiunea Ile-de-France, inclusiv în Paris.

Între timp, un tribunal din Berlin a anulat închiderea barurilor şi a restaurantelor pe timpul nopții. Instanța a considerat că nu există dovezi că localurile în care sunt respectate regulile au contribuit la creşterea numărului de cazuri.

Xiaomi și Samsung au luat Apple peste picior, după lansarea noilor modele, care sunt livrate fără încărcător. Ambii rivali ai Apple au postat pe social-media cutiile noilor telefoane, în care există, evident, și încărcătoare.

Opera Națională București a reluat spectacolele cu public, în sala mare. Diseară, de la ora 19.00, poți vedea Carmen – operă în Concert, iar mâine seară, de la aceeași oră, e programat Nabucco.