MAXIM ISTORIC | EURO COTAT LA 4,8590 LEI. Veste proastă pentru cei care iau salarii în lei, dar platesc chirii sau rate în euro: Moneda europeană a atins azi un nou maxim istoric. BNR a cotat euro la aproape 4 lei și 86 de bani.

BILANȚ COVID: 1.271 CAZURI, 51 DE MORȚI. Încă 1.271 de români au ieșit pozitivi la coronavirus, în ultimele 24 de ore. De asemenea, alți 51 de pacienți cu Covid au murit.

DN7, TRAFIC RESTRICȚIONAT ÎN WEEKEND. Nu te duce, sâmbătă, pe Transfăgărășan! Are loc Turul României la Ciclism, iar drumul e închis de la 10.00 la 14.00, între Cârțișoara și Bâlea Lac, și de la 10.00 la 17.00 între Bâlea Lac și Curtea de Argeș.

Recomandări

ALERTĂ ÎN NORVEGIA
IOHANNIS VREA ÎN SENAT
ISRAELUL DEPĂȘEȘTE LINIA ROȘIE
BANII VIN, BANII PLEACĂ!
CUM TE INFLUENȚEAZĂ POLITICA
UE AJUTĂ DUPĂ INUNDAȚII

ȘCOALA ONLINE A PICAT DIN PRIMA ZI. Americanii au și ei probleme cu școala online. O platformă folosită de milioane de elevi din Statele Unite a picat, chiar în prima zi de școală.

ROMÂNIA, DIN NOU PE „PRIMUL LOC”. Avem cei mai puțini învățători, din toată Europa. De aceea și numărul de copii din clase este foarte mare. Ne urmează Cehia și Franța, iar la polul opus se află Grecia și Luxemburg.

LESBOS ÎN FLĂCĂRI. Mii de oameni au fugit din tabăra pentru migranți Moria, de pe insula grecească Lesbos. Acolo a izbucnit un incendiu masiv.

ATAC CU SUBsSTANȚĂ NECUNOSCUTĂ. Biroul lui Alexei Navalnîi din Novosibirsk a fost atacat cu o substanță necunoscută. Trei voluntari din echipa lui Navalnîi au ajuns la spital.

MADURO VREA VACCIN RUSESC. Nicolas Maduro propune ca cei 15 mii de candidați la parlamentare să fie vaccinați anti-Covid, cu un vaccin rusesc. Președintele Venezuelei nu a specificat numele vaccinului.

NOI REGULI LA PREMIILE OSCAR. Schimbări la Premiile Oscar. Ca să fie eligibilă pentru categoria „cel mai bun film, o peliculă trebuie să respecte noi reguli privind diversitatea şi incluziunea.

DONALD TRUMP, NOMINALIZAT LA NOBEL. Donald Trump a fost nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace datorită eforturilor sale în promovarea păcii dintre Israel și Emiratele Arabe Unite