Guvernul anunță că va adopta un memorandum pentru creșterea salariilor pentru profesori de anul viitor. Printre altele, actul prevede că din 2024 salariul unui cadru didactic debutant va fi echivalent cu salariul mediu pe economie.
Angajații din sănătate încep azi greva japoneză și amenință cu declanșarea grevei generale la finalul lunii iunie dacă Guvernul nu vine cu soluții la revendicările lor până la data de 15 iunie.
74% dintre europenii din 11 state ale Uniunii Europene își doresc o autonomie europeană în materie de apărare, în contextul tensiunilor dintre cele mai mari puteri mondiale.
Comisia Europeană aprobă primului vaccin din lume pentru virusul sincițial respirator, care va fi utilizat de adulții cu vârsta de peste 60 de ani.
Papa Francisc va fi supus astăzi unei intervenţii chirurgicale abdominale, după care va mai rămâne câteva zile în spital, anunţă Vaticanul
iOS 17, disponibil în câteva săptămâni, va putea fi instalat de la generația Iphone 11 în sus, dar și pe modelele XR și XS.
Ghețarii de la Polul Nord se vor topi cu 10 ani mai devreme decât era preconizat, arată noi măsurători. În cel mai rău scenariu gheața va dispărea complet din 2030, iar în cel mai bun scenariu în 2050.
NY detronează Hong Kong-ul și devine cel mai scump oraș pentru vizitatori. Analiza a luat în calcul inflația și costul cazării. Pe locurile 3 și 4 se află Geneva și Londra cf. Bloomberg.
PSG a pierdut 1,8 milioane de urmăritori pe Instagram de când Lionel Messi și-a anunțat plecarea din club.
Spaniolul Carlos Alcaraz, liderul ATP, s-a calificat în semifinalele turneului de la Roland-Garros, trecând în sferturi de grecul Stefanos Tsitsipas, în 2 ore și 12 minute.

Recomandări

CUM TE AFECTEAZĂ VREMEA
ATACURI ASUPRA RUSIEI
RECORD MONDIAL LA HAKA
NINGE LA BÂLEA LAC
DECA IA MĂSURI
CUM FACI SPORT PE PLOAIE?