• Summit-ul NATO a ajuns ca in povesti – la 3 zile și 3 nopți. Nu s-a discutat doar despre Ucraina – despre care Stoltenberg spune că va intra sigur in NATO, doar că nu stim cand. Aliații iau in considerare pericolul mai mare si mai de la Est: China! Rușii stau si ei cu ochii pe NATO, „Vom dezvolta un răspuns militar la noua ameninţare a NATO”
  • Atenție, se strânge darul online! Nu bagi datele de pe card, nu mai primești invitația la nuntă!
    Să te astepti si la asta. Un cuplu american a trecut un cod QR pe invitația la nuntă – odată scanat duce oamenii pe un site unde trebuie să își treacă datele contului bancar. nu vrei? risti să plătești o taxă în plus de confirmare.
  • Cercetătorii au găsit leacul uitatului de la mână pân` la gură! În loc să iei suplimente, stai mai mult cu oamenii! Stai cu noi, azi, la ȘTIU!
  • Facebook își închide ușile pentru reclamele dentiștilor din Iași! Stomatologii nu mai au voie să-și promoveze serviciile în online – au primit 30 de zile să-și regândească postările. Colegiul Medicilor Stomatologi din Iași le interzice dentiștilor postările pe social media cu pachetele promoționale sau orice altă formă de publicitate – au luat această decizie ca să existe egalitate între afacerile mari și cele mici
  • Generația Z nu mai bagă banii pe card ca să facă economii – îi pune în plicuri pe categorii! Un nou trend care a apărut pe Tik Tok învață tinerii americani cum să își cheltuie banii responsabil. Totuși analiștii financiari ii trag de urechi – aveti grijă că asa, de fapt pierdeti bani.
  • Cafeaua la job e gratis, nu și cana! Elon Musk – disperat: angajații Tesla i-au furat 65.000 de cești de cafea. Se intamplă la fabrica de lângă Berlin. Managerul a ținut o ședință la începutul săptămânii și i-a făcut de râs pe cei 12.000 de angajați – ati furat in medie: 5 cești de persoană.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ