• În a doua zi a summit-ului NATO de la Washington, Joe Biden a fost actorul principal.Candidatura lui la prezidențiale atârnă de prestația la acest Summit.Sleepy Joe s-a trezit și a vorbit tare și răspicat despre problemele lumii.Vedem ce se întâmplă și astăzi.
  • Vara asta fac tot ce imi trece prin cap… daca ma lasa canicula sa ies din casa.Temperaturile din Romania le dau batai de cap termometelor pana vineri noapte. Pentru Bucuresti avem o prognoza speciala – de azi pana vineri vom avea 39 de grade in timpul zilei, iar noaptea peste 20 de grade.
  • Românul care a claxonat în biserică! A confundat cutia de viteze cu cutia milei: Doamne, de ce m-ai lăsat la punctul mort?!
  • Sâni mari, probleme și mai mari.Sânii mari atrag nu doar multă atenție din partea bărbaților ci și multă ostilitate din partea… celorlalte femei. Un studiu al Universității Texas arată că femeile cu sâni mari sunt mult mai adesea ținta bârfelor. Discutam subiectul astăzi, la ȘTIU!
  • Iar dacă simți un cutremur – nu te speria – poate fi un Swiftquake! Când Taylor Swift urcă pe scenă, se cutremură Pământul. La propriu!
  • Visezi să fii milionar? Nu e de ajuns! Pune bani deoparte în fiecare zi, ca să ai un somn de toți banii! Nici nu știi când te trezești bogat!
  • Tesla inaugurează astăzi un nou show-room în România, la Cluj-Napoca și îi invită în această săptămână pe doritori la test drive. Compania are deja un astfel de punct de vânzare la București și a testat sistemul pop-up la Timișoara.
  • Primăria București anunță că anulează programul din acest weekend al proiectului „Străzi Deschise” de pe Calea Victoriei, din cauza caniculei. Rămân doar zonele pietonale și doar expozițiile organizate în interior de către Muzeul Municipiului București și Școala de Artă.
  • Ce face Ciolacu după ce o fată de 19 ani a fost ucisă de un urs? O sesiune extraordinară în Parlament. Premierul spune că „nu se va permite împușcarea urșilor în România după bunul plac, dar va exista o inițiativă în acest sens, care va fi adoptată în Parlament”.
  • România se alătură iniţiativei aliate în domeniul supravegherii din spaţiu. Ministrul Apărării a semnat la Summitul NATO de la Washington, Memorandumul pentru Programul „Supraveghere Persistentă din Spațiu la Nivel Aliat”, alături de omologii din 16 țări aliate.
  • Așchia nu sare departe de trunchi! Fiul de 13 ani al lui Jamie Oliver, Buddy, și-a lansat prima carte de bucate. „Let s Cook” încurajează copii să își cultive pasiunea pentru gătit și le prezintă rețete ușor de preparat, ca sandvișurile cu fish fingers, prăjituri cu ciocolată și bezele sau paste bologneze.
  • Idris Elba pare pregătit pentru o schimbare în carieră. Celebrul actor britanic a mixat la o petrecere exclusivistă din Ibiza și și-a lansat chiar și o piesă, numită „Pushing On”. Pe partea cinematografică, Idris pregătește cel mai nou film ala său, „Sonic the Hedgehog 3”.
  • Singurătatea crește riscul pierderilor de memorie legate de vârstă, arată un studiu al Universității Waterloo. Studiul a examinat adulții de vârstă mijlocie și a durat peste 6 ani. Recomandările specialiștilor sunt cititul, jocurile și hobby-urile.
  • După 4 ani de la pandemie, cercetătorii inventează o mască invizibilă care te protejează de 99,8% dintre virusurile din aer. Masca folosește tehnologia, numită perdea de aer purtabilă și folosește aer tratat pentru a ucide virușii,
  • Procurorii elvețieni interzic „capsula morții”. Este o capsulă ce permite pacientului să moară în câteva secunde la apăsarea unui buton. Capsulele urmau să fie lansate în toate clinicile de eutanasiere din Elveția și să fie folosite pentru sinuciderile asistate.
  • Mâncare și băutură să fie, cultura… la dubă. Potrivit INS, cei mai mulți bani din buzunarele românilor s-au dus pe mâncare, băutură și impozite, educația este pe ultimul loc. În mediul urban, cheltuielile medii lunare pe gospodărie au fost de 7.527 de lei, de 1.3 ori mai mari decât în mediul rural.
  • Poți să zbori mai des din Brașov în Germania. Din 13 iulie, numărul zborurilor din Brașov spre Dortmund se dublează. Zilele în care vei putea ajunge în Germania sunt marți, joi, sâmbătă și duminică.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ