• Se încinge atmosfera in Orientul Mijlociu. Azi noapte forțele militare americane și britanice au bombardat 60 de ținte din Yemen ale militanților Houthi – cei care sunt sprijiniți de Iran și care în ultimele două luni – de la atacul din Gaza – au atacat 26 de nave in Marea Rosie. „5 oameni au murit” – conform autorităților din Yemen.
  • Nu vă grăbiți să beți cafeaua imediat după ce vă treziți. Experții recomandă să începem după 9 și jumătate, nu mai devreme și să nu bem mai mult de 4 căni pe zi. Există si o oră limită după care nu trebuie să te mai atingi de cafea – medicii știu cel mai bine. Iti spun eu la STIU.
  • Mii de bolivieni au ieșit în stradă să protesteze – deranjați că ONU i-a pus să are 10.000 de hectare de coca și să planteze altceva în loc. „Suprafața maximă admisă este 20.000 de hectare, în loc de 30”, e verdictul care i-a înnebunit pe bolivieni. Și președintele țării le ține partea.
  • Sute de camioane şi utilaje agricole au protestat pentru a treia zi consecutiv
    pe şoseaua de centură a Capitalei, dar şi la punctele de frontineră ale României. Protestele lor sunt destul de surde pentru că Guvernul a pus poliția să nu-i lase să intre in Bucuresti. Ciolacu incearca sa-i convingă pe nemultumiti că e mai bine să o dea la pace – chiar dacă antreprenorii sunt deranjați că pierd bani din cauza guvernului care le ignoră cererile.
  • „Ajutorul Americii pentru Ucraina a incetat complet” – e verdictul dur dat aseară de Casa Albă. Asta vine de la faptul că congresmenii nu s-au inteles in privința acordului de ajutor. Americanii negociază insa intre ei pentru alte ajutoare in viitor.
  • Tehnologiile noi ne invadează și intimitatea sexuală. La congresul anului de la Las Vegas au fost prezentare ultimele generații de jucării sexuale. Ultimul răcnet e dispozitvul care te ajută să faci sex la distanță – chiar dacă vă despart zeci de mii de km.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI ZELENSKI
PAPA REVINE!
CÂT DE SAFE E SOCIAL MEDIA?
RÂSUL E MEDICAMENT
ÎNTÂLNIRE DE GRADUL 0
MBAPPE S-A ACCIDENTAT