• Industria fashion pregătește bonusul pentru cei care fac pastile de slăbit. Pierzi kilograme, câștigi haine noi. Platformele de revânzăre de îmbrăcăminte – precum Vestiaire Collective sau Poshmark – anunță că un număr tot mai mare de persoane își vând hainele vechi, mai mari, și optează pentru articole de îmbrăcăminte mai mici, pe măsură ce slăbesc.
  • Înapoi la războiul…de țesut. Aproximativ 50 de branduri își prezintă până miercuri colecțiile la Kiev. „Războiul e o provocare, dar atât timp cât organizăm evenimentul, înseamnă că nimic nu e imposibil pentru ucraineni. e noua noastră normalitate” – spune fondatorul brandului Frolov – cel care a îmbrăcat celebrități precum Beyonce, Dua Lipa sau Sam Smith.
  • Prea frumos, prea ca la țară. Îmbrățișeaza vacile și scapi de stres! Vei fi mereu tânăr – este propunerea cu care vine un călugăr budist din Țara Galilor.
  • Pentru că România Educată e un proiect eșuat, salvarea copiilor abuzați în școli, poate găsi salvarea din altă lume. Un ONG propune platforma în care elevii, părinții și profesorii pot semnala cazurile de bulling si problemele de violență. Nu știm ce șanse are să fie băgat în seamă de Ligia Deca și ministerul Educatiei. Organizația World Vision România critică planul național de combatere a violenței școlare pe care guvernul l-a inventat săptămâna trecută.
  • Calul de cursă lungă ajunge până la Bruxelles. Mînzatu se întâlnește cu Ursula. Fosta ministră a Fondurilor Europene, Roxana Mînzatu, este propunerea lui Ciolacu pentru postul de comisar european. Ursula l-a forțat pe premierul României să își schimbe planurile, care l-a propus inițial pe Victor Negrescu. „Veniți cu o femeie!” – cere Ursula.
  • La mai bine de două luni de când CSAT a decis oficial donarea unui sistem de rachete Patriot către Ucraina și la peste 4 luni de când ne-au cerut americanii să facem asta,
  • Guvernul a aprobat azi în regim de urgență proiectul de lege care permite acest lucru. Guvernul va cumpăra la schimb o altă baterie de rachete sol-aer, din fonduri „externe nerambursabile”.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?