• „Dac-aș fi pentru o zi președinte”. Refrenul celor de la Paraziții a fost cântat azi de Ciolacu. Șeful PSD și-a anunțat dimineață pe WhatsApp toți colegii de partid că vrea să meargă la Cotroceni să-i ia locul lui Iohannis. Între timp, Ciolacu a făcut și public faptul că intră în cursa în care și-au mai anunțat până acum prezența: George Simion, Elena Lasconi, Șoșoacă sau Ana Birchall.
  • ADN-ul la control! Britanicii își caută străbunicii potriviți ca să obțină ORICE cetățenie europeană! Englezii sunt frustrați că au ieșit din UE și nu mai pot spune „Sunt cetățean european și am drepturi”.
  • Lăsați copiii să iasă afară! Un studiu care ar trebui să-i gonească pe toți copiii la joacă sau la plimbare. Dacă stai cel puțin 15 minute în aer liber, sigur vei avea vederea mai bună decât cineva care stă doar în spații închise.
  • Asta e România pe care trebuie să o prezentăm in toată lumea. 5 locuințe boierești din secolele 18 si 19 sunt băgate la restaurare, pe bani multi – bugete de milioane de euro – ca să reintre in circuitul turistic.
  • Copiii nu mai poartă hăinuțe trăsnite. Celebrul brand fashion Zara a scos din vitrine tricourile considerate prea sexualizate.
  • Pentru că planeta e atât de mare și ședințele online trebuie să poată să-i cuprindă pe toți. Platforma care a ținut in spate miliarde de oameni in pandemie, Zoom încearcă acum comunicarea cu….degetul. Un milion de oameni în acelasi timp într-un meeting.

Recomandări

ALERTĂ ÎN NORVEGIA
IOHANNIS VREA ÎN SENAT
ISRAELUL DEPĂȘEȘTE LINIA ROȘIE
BANII VIN, BANII PLEACĂ!
CUM TE INFLUENȚEAZĂ POLITICA
UE AJUTĂ DUPĂ INUNDAȚII