• Tot România Educată… Să înjuri profesorii pe scena Balul Bobocilor și nimeni să nu pățească nimic
  • Iar am luat cu amânare la Consiliul JAI, iar tema aderării României și Bulgariei a ramas doar la nivel de discuții. Nu e nicio dramă, spun europarlamentarii români, care sunt în stare să parieze că vom intra în Schengen în 2024.
  • Nu-ți mai vine să generezi poze cu AI-ul dacă te uiți cât consumă. Cine plătește costul de care nu vorbește nimeni…
  • Dacă românii ar vota mâine, PSD ar rămâne pe primul loc, PNL ar urca pe doi, în locul AUR-ului, iar UDMR nu ar trece pragul. În schimb ar ajunge in Parlament partidul Dianei Șoșoacă. Asta spune ultimul sondaj INSCOP. Politic mai e cum mai e, dar economic, tabloul e trist – doar șase la suta dintre români spun că trăiesc confortabil.
  • Continuă războiul lumilor în lumea eco. Mișcarea ecologistă chiar face mișcare. Si o vedem din niste imagini de la intr-unire din Franta. In Dubai insă, la COP28 – se incinge treaba. presedintele adunării ecologice a lumii le cere dovezi activistilor ecologici. baza-ti-vă pe stiintă atunci cînd cereti modificări transante.
  • Dragostea chiar trece prin portofel. Adevărul nedorit despre felul în care au evoluat emoțiile la întâlniri. A scăzut numărul de date-uri tocmai pentru că ieșirile costă iar banii – chiar si cand sunt multi – au pierdut duelul cu inflatia.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ