• „Mă sufoci cu dragostea ta”! Asta e ce simt să spună tot mai mulți tineri, este concluzia la care a ajuns un terapeut de la Life Stance Health. Trendul a căpătat și un nume: „love bombing” și îi face pe tineri să se lase manipulați din dragoste, ori să se retragă în singurătate.
  • Ne e dor deja de oameni. Nici nu au apărut bine roboțeii, că ne-au și făcut de cap. Tot mai mulți clienți se plâng că atunci când sună sau sunt apelați de la Call Centerele diferitelor companii, la celălalt capăt al firului este un BOT. Mai vor să vorbească și cu operatori în carne și oase.
  • și Uniunea Europeană schimbă tonul, când vine vorba de muzică. Supărați pe „bișnița” cu bilete la concerte sau festivaluri, politicienii de la Bruxelles iau măsuri – pregătesc un cod de conduită pentru platformele și agențiile care vând bilete online.
  • Ciucă și Ciolacu transformă lupta pentru Cotroceni într-un adevărat război, ca-n filme. Omul PNL-ului își promovează lansarea cărții ‘În slujba țării’ cu scene de război din Irak. Ciolacu a plecat în schimb la Netanyahu, să ceară pacea în Fâșia Gaza.
  • S-au terminat disputele fără rezultat între fanii lui Messi și cei ai lui Ronaldo. Pentru prima oară, după mai bine de douăzeci de ani, nici Messi și nici Ronaldo nu sunt pe lista nominalizărilor la Balonul de Aur. Împreună au 13 baloane de aur – Messi 8, iar Ronaldo 5.
  • Pune-ți alarmă la… scaun! Statul prea mult, te urâțește. Dacă alarma nu te sperie, pun Ro-Alertul pe tine!

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?