Sunt mamă singură. De o lună am rămas cu Maria, tatăl ei e plecat din țară. De o lună de zile mă trezesc la 6 dimineața. La 7 o duc la școală și mă duc la birou. La 16 o iau de la after și mă întorc la birou. Ajung la 20 acasă, după 13 ore pe drumuri. Îi dau Mariei să mănânce. Îi fac baie. O pregătesc de somn și la 21 ne băgăm în pat. Mă apuc să-i citesc. De cele mai multe ori adorm înaintea ei.

La 23 mă înghiontește cineva. Când e somnul mai dulce. Vii și tu măcar să dormi cu mine în pat, dacă de altele nu mai ai timp, chef, energie? Andrei, iubitul meu, e nervos.

La 2 se trezește Maria: mami, unde ești? mami, unde ai plecat? mami, vino înapoi lângă mine. Și uite-așa toată noaptea fac ture de la un pat la altul, dintr-o cameră în alta, să nu supăr pe nimeni. Sunt ca o plastilină din care trage toată lumea. Îmi vine să mă culc pe jos, între cele 2 dormitoare.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Nu mai pot s-o duc așa. Ce fac? Îi spun Mariei că-i mare deja și să nu mai plângă după fusta mamei? Sau îi spun iubitului să mai aibă și el răbdare. Peste 2 zile vine tatăl Mariei și o ia o săptămână la el.

Nu o să pun niciodată un bărbat mai presus de copilul meu. Andrei, azi e, mâine poate nu mai e. Maria e acolo pentru totdeauna. Și mai e ceva! Vreau un bărbat adevărat, sau unul care plânge după fusta mamei?
Am ales să acord prioritate membrilor familiei în funcție de ordinea în care au apărut în ea. A câștigat Maria.

Sunt mamă singură, dar le duc pe toate. Tot singură.