• Andrew și Tristan Tate au fost reținuți de DIICOT pentru 24 de ore într-un nou dosar, după ce procurorii i-au audiat timp de aproximativ șase ore.
  • Frații Tate sunt acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de minori, trafic de persoane, violarea unui minor și influențarea declarațiilor.
  • La ieșirea de la audieri, frații Tate au contestat acuzațiile, spunând că nu există dovezi împotriva lor și că sunt persecutați.

Andrew și Tristan Tate au fost reținuți de DIICOT pentru 24 de ore într-un nou dosar, după ce procurorii i-au audiat timp de aproximativ șase ore.

Noaptea trecută, au avut loc percheziții la locuințele lor din Voluntari și București. Frații Tate sunt acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de minori, trafic de persoane, violarea unui minor și influențarea declarațiilor, scrie Mediafax.

La ieșirea de la audieri, frații Tate au contestat acuzațiile, spunând că nu există dovezi împotriva lor și că sunt persecutați.

Recomandări

COREEA LANSEAZĂ RACHETE
CINE ARE GRIJĂ DE TINE
GOOD BOY!
TRUMP, TRAS LA RĂSPUNDERE
GERMANIA LIMITEAZĂ SCHENGEN
CRITICI DUPĂ DEBATE

Luana Radu și Georgiana Naghel, presupusele complice ale fraților Tate, au fost reținute pentru 24 de ore.

Din august 2023, Andrew și Tristan sunt sub control judiciar, acuzați de trafic de persoane și viol. Din iulie 2024, cei doi nu mai pot părăsi România, potrivit unei decizii a Curții de Apel București.

Citește și