• RSF 2024 reunește 50 de expozanți din România și din lume.
  • Expoziția se adresează companiilor care produc sisteme de protecție civilă.
  • Romanian Security Fair reprezintă un mijloc important de acțiune pentru securitate.

Astăzi începe, la Romexpo, Romanian Security Fair, o expoziție internațională bienală dedicată sistemelor și serviciilor de securitate civilă. Desfășurată pe o perioadă de trei zile, expoziția reunește reprezentanți ai industriei de securitate din România și din lume, care discută, dezbat și își prezintă cele mai noi cercetări și ultimele tehnologii din domeniul securității și siguranței civililor.

Tematica expoziției răspunde nevoii de a face față provocărilor cu soluții de performanță care asigură un nivel adecvat de securitate pentru mediul rezidențial, de afaceri și cel al infrastructurilor critice.

Romanian Security Fair reprezintă un mijloc important de acțiune pentru securitate, prin creșterea gradului de conștientizare a problemelor de securitate, întrucât cei mai mulți oameni sau companii nu se confruntă cu astfel de cunoștințe sau informații în activitatea curentă. Aici veți găsi informațiile necesare, cu privire la serviciile private de securitate la efracţie și de prevenire a incendiilor, planificare, proiectare, instalare, punere în funcțiune și întreținere a sistemelor de securitate, centre de alarmă, consultanță și evaluare a riscului.

Recomandări

SAGA DE LA UNIRII
PLANUL LUI ZELENSKI
SUA AVERTIZEAZĂ MOLDOVA
ALBANIA VREA ÎN UE
CE VEZI LA BFW?
INFLUENCER PÂNĂ LA MOARTE

Urmând calea inovației, folosind soluții hi-tech și cele mai recente progrese tehnologice, Romanian Security Fair oferă numeroase oportunități de formare profesională şi informaţii despre piața tehnologiilor, facilitând stabilirea de contacte publice și private și încurajând răspândirea „culturii de securitate”.

Citește și