AUR contestă în instanță restricțiile impuse de Guvern pentru combaterea pandemiei

George Simion Sursa foto: Mediafax Foto
  • AUR a demarat procedurile de contestare la Curtea de Apel a restricţiilor impuse de Guvern pe parcursul stării de alertă
  • Contestaţia va fi depusă de senatoarea AUR Rodica Boancă
  • George Simion reclamă că „această şaradă trebuie să înceteze”

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) contestă la Curtea de Apel restricțiile impuse de Guvern pentru combterea pandemiei, anunță AUR.

Alianța pentru Unirea Românilor a demarat procedurile de contestare la Curtea de Apel a restricțiilor impuse de Guvern pe parcursul stării de alertă.

Membrii alianței contestă carantina națională, închiderea școlilor și susținerea orelor online, lockdown-ul pentru elevi, „mascat sub forma vacanței prelungite, purtarea măștilor în sălile de curs, acolo unde orele se desfășoară fizic, dar și în spațiile deschise, limitarea drastică a programului de funcționare al magazinelor și al altor operatori economici”.

Unica performanță a acestei guvernări în vreme de criză sanitară este că a indus frica în rândul românilor: frica de spitale, frica să iasă pe stradă, frica de a mai vorbi cu prietenii, cu familia, frica de a nu mai avea ce pune pe masă a doua zi, frica privind viitorul copiilor. Nu mai putem continua această politică a restricțiilor abuzive care își dovedesc zi de zi ineficiența”, a declarat senatorul Claudiu Târziu, copreședinte AUR.

Românii ard de vii sau se sufocă prin spitale, copiii se însingurează și se deprimă în fața ecranelor, fiind lipsiți de contactul direct cu colegii și profesorii, micii antreprenori români sunt nevoiți să pună lacătul pe ușă, vreme în care ei vând măști neconforme și ultimele companii strategice pe care le mai deține statul, își schimbă pozele de profil pe rețelele de socializare și se țin cu dinții de funcții. Această șaradă trebuie să înceteze! Măsurile absurde trebuie ridicate și viața românilor trebuie să revină la normalitate”, a spus și deputatul George Simion, copreședinte AUR.