• Bărbatul care l-a împușcat anul trecut pe plimbătorul de câini al lui Lady Gaga a fost condamnat luni la 21 de ani de închisoare.
  • Jackson l-a împușcat pe Ryan Fischer în timpul jafului de la câini.
  • Fischer îi plimba pe cei trei câini ai lui Gaga – Gustav, Koji și Asia – când a fost atacat, împușcat, iar doi dintre câini au fost furați.

Bărbatul care l-a împușcat anul trecut pe plimbătorul de câini al lui Lady Gaga a fost condamnat luni la 21 de ani de închisoare.

James Howard Jackson, unul dintre cei trei bărbați și doi complici care au participat la jaful violent, a pledat că nu contestă un singur capăt de acuzare pentru tentativă de omor, potrivit biroului procurorului districtual din Los Angeles County. Jackson l-a împușcat pe Ryan Fischer în timpul jafului de la câini.

Conform acordului de recunoaștere a vinovăției, dl Jackson este tras la răspundere pentru comiterea unui act de violență cu sânge rece și îi face dreptate victimei noastre”, a declarat biroul într-un comunicat.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

În timp ce își aștepta procesul, Jackson a fost eliberat din greșeală din închisoare din cauza unei erori administrative”. El a fost recapturat la scurt timp după aceea. Legătura cu Lady Gaga a fost o coincidență, au declarat autoritățile. Motivul a fost valoarea buldogilor francezi, o rasă care poate ajunge la mii de dolari, iar detectivii nu cred că hoții știau că acei câini îi aparțineau muzicianului.

Fischer îi plimba pe cei trei câini ai lui Gaga – Gustav, Koji și Asia – când a fost atacat, împușcat, iar doi dintre câini au fost furați. Gustav și Koji au fost ulterior returnați de o femeie care i-a găsit.

Femeia a găsit câinii și a luat legătura cu personalul lui Lady Gaga pentru a-i returna. Identitatea femeii și locația în care au fost găsiți câinii vor rămâne confidențiale din cauza anchetei penale active și pentru siguranța ei”, se arăta la momentul respectiv într-o postare pe pagina de Facebook a poliției din Los Angeles. Fischer a supraviețuit împușcăturii, dar și-a pierdut o parte dintr-un plămân.

Sunt recunoscător că atenția și concentrarea poliției au fost suficiente pentru a-i aduce pe Koji și Gustav înapoi în siguranță și știu că sunt hotărâți să îi aducă pe acești criminali în fața justiției. Apreciez foarte mult tot ceea ce continuați să faceți”, a spus Fischer în declarație.

Plimbătorul de câini a continuat prin a-i mulțumi lui Lady Gaga, primilor respondenți și personalului spitalului pentru ajutorul și sprijinul” lor.

Ați arătat atât de mult sprijin pe parcursul întregii crize atât mie, cât și familiei mele. Dar sprijinul tău ca prieten, în ciuda pierderii traumatizante a copiilor tăi, a fost de neclintit. Te iubesc și îți mulțumesc”, a adăugat el.