• Silvestru Șoșoacă: Sunt sigur că sesizarea a făcut-o fosta nevastă.
  • George Simion: N-am fost citat la Parchetul General.
  • Procurorii PG continuă audierile în dosar.

Dosarul privind potențiala falsificare a semnăturilor pentru alegerile parlamentare agită spiritele cu doar 3 zile înainte de scrutin. În timp ce fostul șoț al Dianei Șoșoacă a fost plasat sub măsură preventivă, membrii de partid au luat și astăzi cu asalt scările Parchetului General.

Care sunt noutățile

A venit circul în sat și s-a oprit pe scările Parchetului General și stă acolo de 2 zile.


Autorul falsurilor, așa cum îl consideră procurorii de la Parchetul General, ar fi Silvestru Șoșocă, care, nu este fostul soț, este chiar actualul soț, pentru că n-au putut să divorțeze. E foarte supărat că Șoșoacă i-ar fi făcut chiar ea această sesizare la Parchetul General, ca soție și politician – și nu doar pe numele lui și a lui Simion, ci pe numele a 4 lideri politici, deci se cam complică treaba.

Recomandări

ZELENSKI PRIMEȘTE GARANȚII DE SECURITATE
SE DEȘERTIFICĂ ROMÂNIA?
ÎN CE INVESTEȘTI? TRAVEL DE LUX
MEDVEDEV AMENINȚĂ SUA
CUM S-AU DESCURCAT ELEVII LA MATE?
3 DE LA USR VOR LA PALATUL COTROCENI


El este autorul falsului de semnături considerat de Parchetul General în acest dosar. Este acuzat de uz de fals și fals în declarații.

Ce s-a schimbat de aseară până azi: Aseară, apăruseră niște informații pe surse judiciare că astăzi va fi chemat George Simion; bineînțeles că el venea cu alt circ, iar procurorii au decis să nu-l mai citeze pe George Simion. Simion n-a primit nicio citație pentru Parchetul General.


Cu toate astea, liderii AUR și membrii AUR s-au dus astăzi pe scările Parchetului General, spunând că același procuror audiază acum în alt dosar. Asta ar fi noutatea, că mai fac cercetări în alt dosar.

Au fost audieri și astăzi, și ieri, deci această circotecă ar putea să continue după alegeri. Momentul ales de Parchetul General e foarte prost, dar audierile vor contiua.

După duminică, Simion va fi audiat la Parchetul General în calitate de complice al domnului Șoșoacă.

Citește și