• Judecătorul Cannon respinge cazul documentelor clasificate ale lui Donald Trump.
  • Republicanii în nominalizează pe Trump a 3-a oară pentru Președinția SUA.
  • Partidul Republican va adopta o nouă platformă politică.

Încă o victorie pentru Trump. Judecătorul federal care supraveghează cazul documentelor clasificate împotriva fostului Președinte Donald Trump a respins acuzațiile. Decizia vine pe motiv că procurorul special Jack Smith a fost numit în mod necorespunzător.

Ar trebui să fiți pe fază pentru că din seara asta începe show-ul la republicani. Fostul președinte Donald Trump devine oficial nominalizatul Partidului Republican pentru președinția SUA. La doar 2 zile după ce-a scăpat dintr-o tentativă de asasinat. Trump a scăpat ca prin minune, însă un pompier a murit și alți doi oameni sunt grav răniți.

După scandalul din SUA, fostul Președinte, în drum spre Milwaukee, a dat și un interviu.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Ce spune Donald Trump și ce surprize vom avea la Convenție?

În cazul Donald Trump, Florida, procuratura americană a făcut un artificiu. Numirea a fost făcută de procurorul general al Statelor Unite, iar Jack Smith nici măcar nu era angajat al Departamentului de Justiție american. Așa ceva nu este legal. Totuși, decizia era una previzibilă. Problema cea mai mare care a explodat astăzi și care practic a omorât cazul a fost numirea ilegală a procurorului Jack Smith în funcția de consilier special.

În acest moment, toată lumea caută imagini noi cu ceea ce s-a întâmplat în Pennsylvania. Donald Trump le-a spus jurnaliștilor că i-a salvat viața faptul că și-a mișcat capul și s-a uitat la billboard. Acesta a declarat că va participa la înmormântarea pompierului militar care a murit în tentativa de asasinat. Fostul Președinte își va schimba discursul și este de urmărit dacă va avea un discurs apropiat de ideile lui Biden.

Citește și